To je to što me zanima!

Čuvar pucao na kradljivce goriva, teško ozlijedio jednog

Liječnici zadarske bolnice primili su u utorak nešto iza ponoći mladića (21) iz Benkovca, koji im nije htio reći tko ga je i zašto propucao. No sve se saznalo...
Vidi originalni članak

Dvojica muškarca s benkovačkog područja, stari 21 i 33 godine, krenula su krasti gorivo. Pod okriljem noći u ponedjeljak oko 22 sata došli su do maslinika  u podnožju Debelog brda između Smilčića i Pridrage. Tamo je stajao bager u vlasništvu 36-godišnjaka. Pretakali su gorivo iz rezervoara u kante. 

No, dvojac se namjerio na krivi bager. Čuvao ga je naoružani 20-godišnjak. Čuvar bagera zapucao je na lopove iz lovačke puške koju posjeduje ilegalno. Pucao je samo jednom, no sačma iz streljiva pogodila je 21-godišnjaka u leđa i nogu. Zvali su trećeg prijatelja da propucanog  mladića odveze u bolnicu, što je ovaj i učinio. 

Ranjeni lopov isprva je šutio kao zaliven u zadarskoj Općoj bolnici. Nije htio reći istinu policajcima da ne otkrije kako je krao. No policajci su na kraju ipak sve otkrili te ga prijavili za tešku krađu i njegova kolegu. Kaznenu prijavu dobio je i 'zaštitar' bagera, i to za teško ozlijeđivanje. Ilegalnu pušku su mu uzeli policajci te će i za nju morati odgovarati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Fjaka_1 18.01.2012.

    Da sačma ---hahaha -- solnjača --- kao nekad u vinariji na trešnjama !!!

  • nikola tesla 17.01.2012.

    naigra je mladi vuk..u ben.imaju dvi punpine stanice u centru i bukovicu a jebiga triba preziviti dosla su okrutna vrimena..dajte in posa pa nece krasti....

  • pravda na djelu 73 17.01.2012.

    Mutni poslovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare