To je to što me zanima!

Netko upao u ZET na Remizi i išarao tramvaj iz Augsburga: 'To je iznimno opasno zbog napona'

Počinitelj je sačekao svoju priliku, a bilo mu je potrebno svega pet minuta da išara tramvaj te se udalji s Remize
Vidi originalni članak

Jedan od novih tramvaja iz Augsburga koje je nabavio Grad Zagreb, a koji još nisu pušteni u promet, danas je osvanuo išaran grafitima.

Iz ZET-a su potvrdili da je netko noćas, oko dva sata, neovlašteno ušao u prostor ZET-a na trešnjevačkoj Remizi i išarao tramvaj koji je bio u spremištu.

- Na snimkama videonadzora vidljivo je kako se počinitelj popeo na zgradu ispravljačke stanice, što je iznimno opasno po život zbog naponskog stanja, te je s te pozicije imao pogled na spremište i čekao povoljan trenutak da se dežurni radnici odmaknu od vozila.

Počinitelj je sačekao svoju priliku, a bilo mu je potrebno svega pet minuta da išara tramvaj te se udalji s Remize. Kad su u jutarnjim satima djelatnici uočili išarani tramvaj, pozvali su policiju koja je preuzela snimke videonadzora te je u tijeku očevid.

- Oštro osuđujemo ovakav postupak te se nadamo kako će policija ubrzo pronaći počinitelja i kazniti ga. Bez obzira na ovaj čin, ZET će nakon čišćenja ovaj tramvaj uskoro uključiti u javni prijevoz- poručuju iz ZET-a.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ivanunited 27.12.2023.

    Pitajte gradonačelnika, da nije on u dosluhu s dotičnim umjetnikom , ipak je gradonačelnik zaslužan za farbanje klupica i ulica...

  • mlinka38 26.12.2023.

    To je prikrivanje necije nesposobnosti jer je tramvaj presirok za voznju preko trga!

  • jurekcmok 26.12.2023.

    taj potpis HBID se vidi po celom gradu, vec godinama se to sara po kucama i gdje stigne i jos nisu vlovili, sramota!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare