To je to što me zanima!

Netom prije smrti svom kolegi je napisao: 'Ne brini, ja sam tu'

Iza Maraija ostaje 22-godišnja karijera, dvije supruge i šestero djece. Početkom mjeseca dobio je svoju prvu kćer što je proslavio prije samo tjedan dana...
Vidi originalni članak

U današnjem dvostrukom samoubilačkom napadu u Kabulu poginulo je najmanje 29 ljudi, a 49 je ozlijeđeno. Nakon prve eksplozije, novinari su krenuli izvijestiti o događaju, a onda se među njih najvjerojatnije uvukao drugi bombaš samoubojica.

Među poginulima je Shah Marai, fotograf AFP-a. Samo nekoliko trenutaka prije smrti, kolegi je s mjesta prve eksplozije poslao WhatsApp poruku u kojoj piše: 'Ne brini čovječe, ja sam tu', objavila je njegova agencija.

UBILI I FOTOGRAFA AFP-A Dvostruki samoubilački napad u Kabulu: Najmanje 21 poginuli

Iza Maraija ostaje 22-godišnja karijera, dvije supruge i šestero djece. Početkom mjeseca dobio je svoju prvu kćer što je proslavio prije samo tjedan dana. 

Za vrijeme njihove vladavine, Maraija su mučili i tukli talibani, a 2014. godine ubili su njegovog najboljeg prijatelja i kolegu Sardara Ahmada zajedno s njegovom suprugom i dvoje djece.

"Šest novinara i četiri policajca među ubijenim su osobama u te dvije eksplozije", istaknuo je glasnogovornik ministarstva Nadžib Daniš. 

Shah Marai, glavni fotograf ureda France pressea u Kabulu, koji je došao na mjesto prve eksplozije, ubijen je u drugoj eksploziji do koje je došlo tridesetak minuta kasnije. 

Svih pet preostalih novinara radilo je za afganistansku televiziju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Kraljica-mateja 30.04.2018.

    Dvije supruge..

  • pula65 30.04.2018.

    I vama danas kao pod normalno.. ostaju dvije supruge!!!

  • blokirani_lovac 30.04.2018.

    Kakav "mamac" za novu bombu.....sve su kreativniji.....nazalost....

Komentiraj...
Vidi sve komentare