To je to što me zanima!

Neukus? Obrve Berlusconijeve žene 'ostale' u - devedesetima

Oblik obrva koji krasi lice mlađahne Francesce Pacale često smo viđali prije više od dvadeset godina, a danas je daleko od 'trenda'. Bogatstvo njezinog supruga procijenjeno je na 4.1 milijarde dolara
Vidi originalni članak

Francesca Pascale (32) prije četiri godine udala se za Silvija Berlusconija (81). Osebujna supruga bivšeg talijanskog premijera često plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom i jakom šminkom, a sada su u centru pažnje bile njezine obrve.

Ovakav oblik viđao se devedesetih, a danas je daleko od 'trenda'.

Berlusconijevo bogatstvo procijenjeno je na 4.1 milijarde dolara, a Francesca, čini se, nije iskoristila skupocjene kozmetičke tretmane koje bi si mogla priuštiti.

Pascale je završila političke znanosti te se interesira za politiku. Prije udaje za Berlusconija bila je 'show djevojka'.

Prije Francesce, političar je bio u vezi s Veronicom Lario koja je velika ljubiteljica plastičnih operacija. Prva supruga bila mu je Carla Elvira Lucia Dall' Oglio.

Berlusconi ima petero djece - Barbaru, Pierea, Marinu, Luigija i Eleonoru.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mimara 11.10.2017.

    a vidi kakve njezne rukice ima blago njoj kad je pomiluje sa njima. a pardon za novac davati jsko su dobre hrapave i smrezurane pa novac nece ispasti

  • cajger 11.10.2017.

    .... ma ko to piše o neukusu ??

  • škver 11.10.2017.

    Obrve su za 5!

Komentiraj...
Vidi sve komentare