To je to što me zanima!

Neuspjele pljačke: Plastičnim pištoljem nisu nikoga uplašili

Od mjenjačnice, preko kladionice pa do trgovine, dvojica pljačkaša izlazili su praznih ruku. Naoružani plastičnim pištoljem nisu naišli na razumijevanje zaposlenika
Vidi originalni članak

Dvojica maskiranih, i po svemu sudeći maloljetnih, razbojnika protratili su splitsku subotnju večer u uzaludnim pokušajima da prijeteći plastičnim pištoljem dođu do novca. Dvojac je prvi pokušaj razbojništva odradio u mjenjačnici u Poljičkoj ulici. Ušli su u mjenjačnicu i prijeteći pištoljem zatražili novac. Djelatnik mjenjačnice ih je odbio pa su pokunjeni izašli i skrenuli u Dubrovačku ulicu. Tamo su im pozornost privukli poslovnica Super Sporta i usamljena djelatnica iza pulta. Ponovno su navukli maske, izvadili plastičnjak i banuli u mjenjačnicu. Osjećajući se sigurnom iza blindiranog stakla, djevojka im je odbila dati novac. Iznervirani omalovažavanjem njihovih zahtjeva momci su oštetili blindirano staklo. Ljutiti su napustili kladionicu i krenuli u potragu za novom metom. Očekujući da će im treća biti sreća, ponovili su prokušano bezuspješnu metodu u trafici u ulici Mažuranićevo šetalište. Neuvjerljiv stav i još manje uvjerljiva kopija pištolja priuštili su im još jedno razočarenje. Zaposlenica ih je odbila nakon čega su se okrenuli i odlučili da im je dovoljno razočaranja za jednu noć. Policija se nada kako će biti uspješna u potrazi za neuspješnim razbojnicima. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mm2111 03.06.2013.

    banuli , plastičnjak ha ha ha Tko je pisao ovaj tekst?

  • 02.06.2013.

    Dečki, da ste ovo napravili u Americi, mogli bi se pohvaliti da ste se taj dan tri put rodili!

  • 02.06.2013.

    Vidim nekima su čak simpatični. Ne znam koliko je to sve skupa simpatično djelatnicima kojima su banuli na vrata. Ali sva sreća, vidim ima pomaka, pa ima i blindiranih stakla, jedino mi nje jasno kako su to ljutiti klinci sa plastičnim pištoljem uspjeli oštetiti blindo-staklo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare