To je to što me zanima!

Neuzvraćena ljubav: Poljubio otrovnicu i sad izgleda ovako

Američki tinejdžer Austin Hatfield (18) oporavlja se u bolnici. Zmiju su eutanazirali. Mladiću prijeti kazna jer nije imao dozvolu da otrovnicu drži kao kućnog ljubimca
Vidi originalni članak

Austin Hatfield (18) htio je poljubiti otrovnicu. Ugrizla ga je za usta i mladić je završio u bolnici, piše nydailynews

Tinejdžer s Floride pronašao je otrovnicu i držao ju je kao kućnog ljubimca. Prošle subote htio se pohvaliti pred prijateljima pa je zmiju stavio oko vrata i htio je poljubiti.

Nakon što ga je ugrizla oteklo mu je cijelo lice. Odmah su ga odvezli u bolnicu. Postojala je opasnost od gušenja. Liječnici su brzo intervenirali i uspjeli spasiti mladića. Sad se oporavlja. Zmiju su eutanazirali kako bi odredili vrstu i način na koji tretirati ugriz, piše MyFox.

Mladiću prijeti kazna jer nije imao dozvolu da otrovnicu drži kao ljubimca. Mediji pišu da je mladića ugrizla vodena mokasinka koja živi u močvarama na jugu SAD-a.  

Idi na 24sata

Komentari 97

  • user_140683 23.04.2015.

    Koji debil umišljeni!

  • PATRICIA 23.04.2015.

    Da je poljubio curu ,ovo mu se nebi dogodilo.A pameti.... frajer hoće da ljubi zmiju.

  • vzboy 23.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare