To je to što me zanima!

Nevenka je otišla od kuće u Petrinji i od tad joj se gubi trag

Nevenka Lovrić (61) posljednji put viđena je u subotu ujutro u Petrinji, u Ulici Brezje, gdje živi. Slabije je građe, visoka oko 173 cm, kestenjaste, ravne poluduge kose, zelenih očiju, bez vidljivih osobnih znakova
Vidi originalni članak

Sisačka policija objavila je kako se traga za Nevenkom Lovrić (61) koja se u subotu ujutro udaljila iz kuće u Petrinji i od tad joj se gubi svaki trag.

Kako se navodi, žena je posljednji put viđena u Ulici Brezje, gdje živi. Slabije je građe, visoka oko 173 cm, kestenjaste, ravne poluduge kose, zelenih očiju, bez vidljivih osobnih znakova, a u trenutku nestanka bila je odjevena u tamnosmeđu kožnu jaknu sa kapuljačom na kojoj je krzno, crne hlače i crne cipele.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Nevenke Lovrić, pozivamo građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Amadeus88 02.12.2019.

    Eto malo malo neka žena nestane nije mi to nikako jasno? Pa nije mačka pa da ode i nestane? Trebalo bi ispitati obiteljske odnose i dali je žena bila psihički nestabilna?

  • ubi.se.od.posla 02.12.2019.

    u Petrinji nije otišla već ošla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare