To je to što me zanima!

Nevenka Jurak zbog narušenog zdravlja nije došla na raspravu

Podsjetimo, na prvom suđenju bivši premijer nepravomoćno je osuđen na devet godina zatvora. No Vrhovni sud ukinuo je presudu i vratio je na ponovno suđenje
Vidi originalni članak

U utorak je nastavljen sudski proces u slučaju Fimi medija. Zbog teškog zdravstvenog stanja i intenzivne zdravstvene obrade koja će slijediti Nevenka Jurak nije u utorak nije mogla doći na raspravu.

ZBOG BOLESTI NEVENKE JURAK Suđenje Ivi Sanaderu za Fimi Mediju odgođeno do 11. rujna

- Ona je suglasna da se danas rasprava održi u njezinoj odsutnosti i moja klijentica želi sudjelovati u daljnjim raspravama čim joj zdravstveno stanje to dopusti - rekao je njezin odvjetnik Krešimir Vilajtović. Potom je sutkinja Irena Kvaternik odlučila da se iz dijela rasprave na kojem će se govoriti o zdravstvenom stanju Nevenke Jurak isključi javnost.  

Suđenje se nastavlja u studenom. 

NASTAVAK 10. SRPNJA Jurak je bolesna: Ivo Sanader ni danas nije iznio svoju obranu

Ivo Sanader je na raspravu u utorak došao. Podsjetimo, na prvom suđenju bivši premijer nepravomoćno je osuđen na devet godina zatvora. No Vrhovni sud ukinuo je presudu i vratio je na ponovno suđenje. Sanadera i ostale optužene terete za osnivanje i punjenje crnog fonda HDZ-a donacijama i milijunima izvučenim iz javnih i državnih tvrtki koji su, osim u stranci, završavali, tvrdi USKOK, i u džepovima optuženika, najviše kod Sanadera. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • stoposto hrvat 11.09.2018.

    Časni lopovski sud

  • andrija02 11.09.2018.

    Nevenka Jurak izmišlja da je bolesna i da ne mora dolaziti na sud i slušati koje joj se optužbe stavljaju na teret u slučaju Fimi medija.

  • davor zg 11.09.2018.

    Kakva država pa to je strašno!! Sudstvo na nivou Afričkih zemalja. Jel vas nije sram gospodo Fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare