To je to što me zanima!

Nevenka Mesić ne ide u zatvor, ali ide u Tanzaniju

Nevenku Mesić, bivšu predsjednicu uprave Rovinjskog sunca, na Županijskom sudu u Puli osudili su na uvjetnu kaznu zatvora od 10 mjeseci
Vidi originalni članak

Nevenka Mesić (53) bivša predsjednica Upravnog vijeća, "Rovinjskog sunca" nepravomoćno je u četvrtak na Županijskom sudu u Puli osuđena na kaznu zatvora od 10 mjeseci, uvjetno na četiri godine. Sudac Damir Krpan kazao da je tijekom postupka dokazano da je Mesić počinila kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti i da je u razdoblju od veljače 2004. do rujna 2006. godine sebi na račun "Rovinjskog sunca" pribavila imovinsku korist od oko 40.000 kuna. Krpan je kazao i kako je za ovo kazneno djelo zapriječena kazna od jedne do 10 godina zatvora, ali s obzirom na to da je optuženici to prvi sukob za zakonom i uzimajući u obzir njezin doprinos osnivanju "Rovinjskog sunca" te da je bila sudionica u Domovinskom ratu, sud je odredio kaznu ispod zapriječenog minimuma. Nevenka Mesić u roku od šest mjeseci mora platiti 40.000 kuna za koliko je oštetila "Sunce". Mesić je plakala cijelo vrijeme u sudnici, a njezina odvjetnica Doris Košta najavila je žalbu na presudu. Nena Mesić na kraju je kazala kako 30. lipnja na tri godine odlazi u Tanzaniju u humanitarnu misiju.
- Voljela sam pomagati drugima, posebice djeci i to ću sada činiti i u Tanzaniji, gdje ću raditi u rodilištu. Uživat ću pomažući drugima - kazala je Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tužni šokac 14.05.2009.

    da neuvrijedim afrkance ali mislim da joj je tamo i mjesto i to u pustinji,...

  • Kusirica 14.05.2009.

    Alo ljudi! nema ona veze sa Mesicem, to prezime nije mijenjala od rastave braka? Njezin bivsi muz je u nekom dalnjem rodu za koje isto nema veze velike s njim, a ponajvise s njom, tj zivi mirno u Slavoniji, barem se trudi zivjet mirno.

  • saloma 14.05.2009.

    sjećam se toga, tad je i rekla da se slikala pa je on komentirao isto prezime, ali ona je bahata goropadnica. po njenoj faci se vidi koliko je u biti zlobna i kao fol pomaže, a više je sebi stavljala u džep negoli je novca odlazilo u tu sigurnu kuću. i sad kao fol, odlazi pomagat u afriku. mora da joj je sređeno da i tamo može krasti

Komentiraj...
Vidi sve komentare