To je to što me zanima!

Nevest: Muškarac (49) se zapalio čikom od cigarete

Nediljko Slugan (49) je najvjerojatnije stradao od dima, a tek je naknadno vatra zahvatila tijelo, ali to će se sigurno znati tek nakon obdukcije
Vidi originalni članak

U Nevestu kraj Unešića u ponedjeljak ujutro Nediljko Slugan (49) pronađen je mrtav. Nađen je kako odjeven u trenirku leži na kauču u svom samačkom domaćinstvu. U dnevnom boravku nagorjelo je pokućstvo, ali vatra se nije proširila na ostale prostorije prizemnice.
- Čovjek je bio bolestan i živio je sam. Izgleda da je riječ o zaboravljenom čiku koji je izazvao požar. Točan uzrok i pojedinosti će se znati nakon vještačenja - rekao je nakon očevida istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Ivo Vukelja. Slugan je najvjerojatnije stradao od dima, a tek je naknadno vatra zahvatila tijelo, ali to će se sigurno znati tek nakon obdukcije. U Nevestu pričaju kako je čitava obitelj Slugan nesretna. Nediljko je imao duševnih smetnji, brat mu je Zoran poginuo u Domovinskom ratu, drugi Ante je umro, a treći Ivan je prije 20-ak dana stradao od mine i u kninskoj bolnici su mu amputirali nogu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kakma 12.05.2008.

    Sa cim je to ta obitelj zasluzila sa bude tako nesretna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare