To je to što me zanima!

Nevjerojatna snimka iz Nina: 'Vozim ja cestom kad ono brod! Nisam bio siguran sanjam li...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Zadru i okolici noćas je palo 163 litre kiše po metru kvadratnom. Na prometnicama je nastao kolaps, auti su pod vodom. U Ninu je na cesti završio i veliki brod koji je stajao na suhom vezu u polju
Vidi originalni članak

Kiša je neumorno padala cijelu noć, a ujutro kad sam išao na posao sam vidio koji je kaos stvarno nastao. Rječica, koja je i 2017. godine u obilnim poplavama uništila stare rimske mostove u Ninu, potpuno je podivljala. Vode je bilo na cesti, most koji nas spaja s ostatkom kontinenta je zatvoren, a ispred mene se odjednom stvorio i brod. Nisam znao sanjam li još uvijek kad sam ga vidio, rekao je čitatelj, koji je u ponedjeljak ujutro oko 6.20, snimio nevjerojatnu scenu iz Nina. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pazi, brod!

- Taj brod je bio sa strane na suhom vezu. Poplavilo je polje i očito je diglo taj brod i nosi ga prema Rječici. Nanosi vode su doslovno micali taj brod, centimetar po centimetar. Imao sam sreće, pa sam ondje uspio proći, a da brod ne naleti na mene - dodao je čitatelj. 

Kako kaže, kiša više ne pada, ali pitanje je koliko će trajati da se sanira nastala šteta. 

KIŠA, KIŠA I JOŠ KIŠE Olujni udari juga, obilna kiša i nevrijeme u Dalmaciji: Za dvije regije narančasti meteoalarm!

U Zadru i okolici je u nedjelju navečer palo čar 163.6 litre kiše po četvornom metru. Kako piše Ivan Šolić poznat kao Mali Vakula, koji je zbog hobija postao najpoznatiji meteorolog amater u Hrvatskoj, to odgovara količini od pet obilnih kiša od 24 sata.

Nevjerojatna kolčina kiše napravila je kaos na zadarskim prometnicama. Ceste su bile poplavljenije, a vozači su zapinjali u dubokim nakupinama vode. Slika auto koji je je skoro do krova pod vodom objavljena je u Facebook grupi Policija zaustavlja - Zadarska Županija.

- Može li mi netko pomoći izvući auto iz vode - jedan je od komentara ispod slike. 

KLASIČNI PONEDJELJAK VIDEO Kaos na cestama od jutra: Gužve i kolone zbog kiše, vjetra i prometnih nesreća

Dalmaciju i u ponedjeljak očekuju povremeni pljuskovi i grmljavina. U prvom dijelu dana ponegdje izraženijim i obilnim, osobito na jugu. Poslijepodne sunčana razdoblja. Jako i olujno jugo u slabljenju i okretanju na jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 14, najviša dnevna od 14 do 16 °C.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 58

  • TimbTomb 11.03.2024.

    Jesu i ovaj puta suci krivi?

  • melani79 11.03.2024.

    Pa jasno da si sanjao, tko vozi cestom a naleti na brod? Mozda je bolje da ipak provjeris je li sve u redu s tvojim snovima!

  • kristina.vincetic 11.03.2024.

    Koji apsurd! Siguran sam da je vozac prvo pomislio da se zanio dok je vidio brod na cesti. Ludilo koliko detalja moze promaknuti dok si u voznji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare