To je to što me zanima!

Nevjerojatna snimka: Komad zemlje se odvaja od kopna i u more sa sobom povlači i kuće!

Vlasnik jedne od osam kuća Jan Egil Bakebi primijetio je pukotinu na makadamskoj cesti u blizini svojeg doma, i to dan ranije, ali je ostao u domu preko noći
Vidi originalni članak

Ogromno klizište odnijelo je osam kuća  u more na sjeveru Norveške, a preplašeno lokalno stanovništvo bježalo je kako bi spasilo živote.

Jedan od mještana snimio je trenutak nesreće, a sve se dogodilo u Kraknesu u Alti u srijedu u jutarnjim satima.

POGLEDAJTE VIDEO Ogroman dio zemlje odvaja se od kopna i odnosi kuće:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na nevjerojatnoj snimci vidi  se kako se vrlo veliki dio zemlje odlomio i krenuo u more, a s njim i kuće koje su se nalazile na njemu.

Vlasnik jedne od osam kuća Jan Egil Bakebi primijetio je pukotinu na makadamskoj cesti u blizini svojeg doma, i to dan ranije, ali je ostao u domu preko noći.

U srijedu se čuo jak prasak pa je pobjegao što je brže mogao i iz sigurne daljine snimio je ovaj i video.

PRVA ŽRTVA OBILNIH PADALINA U odronu u Austriji stradao muškarac: 'Zakopalo ga blato'

S njegovom kućom je u moru završio i pas, no srećom, preživio je. U ovom odronu zemlje nitko nije ozlijeđen, no jednu osobu su morali spašavat sa svog imanja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vinja 06.06.2020.

    Nevjerojatna prirodna katastrofa, ali srećom bez ljudskih žrtava.

  • crazy mind 06.06.2020.

    ma zamisli. komad kopna se odvojio i odnio sa sobom kuce. kakovo je to kopno u Norveskoj. kod nas kada se odvoji takav komad kuce ostanu :-)

  • TomislavNovosel-Ribek 05.06.2020.

    Mene ta klizista jako zanimaju i full mi je to interesantno...sjecam se jednog videa iz klizista u americi di je strucnjak rekao sva brda ce jednom biti klizista...voda stalno podkopava i radi kanale...jos di se sjeku drveca koja drze zemlju...u eto veselja...jel netko vidio kako su sljeme ocistili od drveca...jel netko vidio kolko je sitnih klizista na sljemenu?pitanje je dana kad ce zagreb zatrpati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare