To je to što me zanima!

Nevjerojatna sreća: Od metaka su ga spasili mobitel i ključevi

Njemačka: Umirovljenik (88) dva je puta pucao u rođaka (42). Prvi metak se zaglavio u mobitelu koji je imao u džepu na košulji, a drugi u ključevima koji su bili u hlačama
Vidi originalni članak

Nijemac Norbert B. (42) preživio je dva hica i to zahvaljujući mobitelu i ključevima. Muškarac je u srijedu popodne iz garaže svojeg rođaka Johann K. (88) htio uzeti gume i staviti ih u svoje vozilo.

Johann je iz kuće izašao s pištoljem i revolverom i počeo pucati. Jedan se metak zaglavio u smartphoneu koji je Norbert imao u džepu na košulji, a drugi u ključeve koje je imao u hlačama.

Norbert je na umirovljenika bacio gumu kako bi se obranio. Iz kuće je izašao Werner K. (65), sin Johann K. Umirovljenik je pucao u sina koji je kasnije umro u bolnici. Johann je nakon toga pobjegao. Policija ga je tražila i helikopterom, a našli su ga oko 200 metara od mjesta pucnjave.

Kod sebe je i dalje imao oružje. Razlog pucnjave je zasad nepoznat. Johann je imao dozvolu za posjedovanje oružja u svrhu sporta. U njegovoj su kući našli i dvije lovačke puške. Trenutno je u bolnici. Norbert B. je lakše ozlijeđen, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • JacaZgb 21.02.2016.

    Sina mu nije ništa spasilo.

  • Andrej Orémuš 21.02.2016.

    Helikopterom trazili ga i on bio je 200 metara dalje ?!?

  • Su8Z3r0_1 20.02.2016.

    pazi ovo, lik ima i pištolj i revolver, point blank udaljenost, i ti mi hoćeš reć da je modernu 9mm "zaustavio mobitel i ključevi"? Ej da je pucao iz prastarog sturmgevere kratka deva, ne bi to zaustavila nit pancirka. Ne na tu blizinu. Iz čega je ovaj pucao iz startnog pištolja? MG? bez zrna.. Jesi ikad opalio Tt-a ili 357 magnuma ili dugu devu u zatvorenom? Jebote zrno se odbija od zidova..

Komentiraj...
Vidi sve komentare