To je to što me zanima!

Nevjerojatno, ali frajeri uopće ne padaju na ovakve cure

Muškarci često kažu kako vole duhovite žene, ali novo istraživanje provedeno na University of Kansas pokazuje da to i nije baš tako
Vidi originalni članak

Znanstvenici su potvrdili da žene više vole duhovite muškarce. Što je muškarac ispričao više smiješnih viceva, to je bila veća vjerojatnost da će djevojka ostvariti fizički kontakt s njim. Ali, kada je žena ispričala vic kojem se muškarac smijao, to nije povećavalo šansu za vezu, javlja Net.hr.

U seriji eksperimenata volonteri su trebali proučiti facebook profile nepoznatih osoba i ocijeniti njihove kvalitete. Potom je organizirana serija sastanaka naslijepo na kojima su partneri razgovarali po deset minuta.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Cukrena 09.10.2015.

    Naravno da vole duhovite žene ali ne one koje se krevelje na svaku..Isto tako i žene vole duhovite muškarce ali duhovite s mjerom, ne u svakoj prilici i ne na svakakav način..

  • user_171386 09.10.2015.

    Duhovita ili ne, nije bitno ak imas 20 godina i malo bi se zabavio, mozda je nazoves ponovo, mozda ne. Kad imas 50 i s njom si vec vise od 20 godina, ahhh....ne bi izdrzao da nije duhovita, da me ne zna nasmijati,ne bi izdrzao da nije znala praviti sale na svoj, ali i na moj racun bez da bude ironicna ili zla. ne bi ostao s njom da ne zna zivot vidjeti sa smjesne strane.

  • 404 09.10.2015.

    Ima istine u tome. Žene vole duhovite muškarce iako ih uopće nije teško nasmijati. Pokažeš im prst i one plaču od smijeha :D Ipak na sreću nisu sve takve ima i onih inteligentniji koje ne umiru od smijeha na neke otrcane i bezvezne fore. Ja osobno volim kad je žena vesela, duhovita, kad joj mozak rad 100 na sat i kad ima smisla za humor. Jedino mi se ne dopada kad pričaju o nogometu, to mi je totalno aseksualno i u startu me odbija. Imam osjećaj da sam sa Macom Maradonom :D , kad je vulgarna i gruba također brrr. Žena mora biti ženstvena u svakom pogledu, od izgleda, stava, ponašanja, načina izražavanja, kulture i po meni tako bi trebala izgledati jedna privlačna žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare