To je to što me zanima!

Nevjerojatno: Austrija, Poljska i Mađarska odbile zbrinuti djecu iz izbjegličkog kampa užasa

Kamp na Lezbosu u srijedu je progutao požar, koji je, navodno, podmetnuo dio samih stanovnika i to nakon što je grčka vlast odlučila kamp staviti u karantenu zbog proboja korone
Vidi originalni članak

Neće se nikome ništa loše dogoditi ako 12 djevojčica dođe u Hrvatsku, dapače, mislim da možemo biti ponosni, poručio je jučer premijer Andrej Plenković misleći na 12 djevojčica bez roditeljske skrbi koje će Hrvatska zbrinuti iz migrantskog kampa Moria na otoku Lezbosu.

POGLEDAJTE VIDEO: Migranti napuštaju kamp u Velikoj Kladuši

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No tako ne misle čelnici Austrije, Poljske, Češke, Mađarske i Slovačke... Niti jedna od tih zemalja ne želi primiti izbjeglice iz kampa na Lezbosu.

Njega je u srijedu progutao požar, koji je, navodno, podmetnuo dio samih stanovnika i to nakon što je grčka vlast odlučila kamp staviti u karantenu zbog proboja korone.

KRATKI SUKOB Policija je suzavcem rastjerala prosvjed migranata na Lezbosu

Više od 13.000 migranata sada je ostalo bez jedinog doma. Nemaju gdje, nemaju hrane ni pića, spavaju na ulici...  

 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • 15.09.2020.

    imaju oni bogatijih zemalja od EU,pa neka ih oni zbrinu,probajte tako hodati po saudiji i ostalim zemljama arapskim kao što oni hodaju po europskim zemljama niko vam nebi znao za grob

  • 14.09.2020.

    Zasto nevjerojatno ? Pa Mađari i Poljaci su odavno rekli da ih ne zele.

  • livija i ja 13.09.2020.

    Bilo bi lijepo da se u vladi ministri i premijer dogovore i usvoje po jednu djevojčicu jer im financije to dozvoljavaju-neka budu humani jednom i na svoj račun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare