To je to što me zanima!

Nevrijeme pogodilo dijelove Osječko-baranjske županije: Zatvoren je dio državne ceste...

Zbog nakupljene vode na kolniku, uslijed jake kiše, zatvorena je državna cesta D-517 ispod podvožnjaka na ulazu u Beli Manastir, a o svemu su obaviještene Hrvatske ceste. Za sada nema dojava o većim štetama...
Vidi originalni članak

Nevrijeme praćeno jakom kišom i grmljavinom u utorak popodne pogodilo je dijelove Osječko-baranjske županije, ali osim vatrogasnih intervencija, za sada nema dojava o većim štetama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U osječkom Centru 112 izvijestili su da su zaprimili dojave o vatrogasnim intervencijama na području Donjeg Miholjca, Belog Manastira i Valpova, a uglavnom se radilo o ispumpavanju vode iz podruma i garažnih prostora, dijelovima stambenih objekata, koji se nalaze na nižim razinama te čišćenju začepljene kanalske mreže..

PALA JAKA KIŠA VIDEO Nevrijeme pogodilo Beli Manastir: 'Poplavile su ulice, a dvorišta su nam puna blata'

Zbog nakupljene vode na kolniku, uslijed jake kiše, zatvorena je državna cesta D-517 ispod podvožnjaka na ulazu u Beli Manastir, a o svemu su obaviještene Hrvatske ceste. Za sada nema dojava o većim štetama, ističu u centru 112.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ceralaz 30.05.2023.

    Glavno je da svi plačamo slivne vode i to prisilno a nije mi samo jasno kako plačati uslugu koju ne koristim i koja nije izvršena..Ide po nekakvoj kvadraturi a razumijem koji su doma u gradu da je problem oko kanalizacije a što s onima koji su u divljini i ta banda zgrče novac i masti s njime bradu od janjetine?

  • superman1978 30.05.2023.

    ma to su slivne vode. nemojte se brinuti,nemaju nasi veze s time. lova koju uplacujete ide uhljebnickoj glasackoj masineriji. ako se mislite buniti u vezi glede toga,ocekujte neke izvanredne vijesti od preko,ili nesto iz ww2.

Komentiraj...
Vidi sve komentare