To je to što me zanima!

Nevrijeme poharalo Njemačku, padala tuča promjera 12 cm!

Nevrijeme nije zaobišlo ni druge dijelove Europe. Tako je obilna kiša u Belgiji izazvala kaos na ulicama. Velika Britanija ima jesenske temperature ispod 20°C
Vidi originalni članak

Snažno nevrijeme poharalo je Njemačku, osobito istočne i južne dijelove zemlje. Berlin, Brandenburg, Bavarska, Thüringen, Hessen i Saksonija su pokrajine pod najjačim udarom nevremena gdje su lokalne ulice ostale pod vodom, a bujice su utjecale i na vrlo otežano odvijanje željezničkog prometa. Tuča je oštetila krovove na brojnim objektima. 

U Reutlingenu, u Baden-Württembergu, padala je katastrofalna tuča promjera do 12 centimetara, piše portal Crometeo

Bavarska policija je priopćila da je udar groma izazvao veliki požar na jednoj farmi u Feldkirchenu, gdje je stradalo najmanje 250 svinja. Oluja je zahvatila i centar Berlina. Mnoga oborena stabla nanijela su velike štete na parkiranim automobilima, a mnogi prizemni katovi objekata su ostali pod vodom.

Nevrijeme nije zaobišlo ni druge dijelove Europe. Tako je obilna kiša u Belgiji izazvala kaos na ulicama, a vjetar je puhao brzinom od preko 100 km/h. 

Dijelovi Britanskog otočja i Irske imaju jesensko vrijeme, gotovo posvuda ispod 20°C s čestom kišom. U Škotskoj temperature čak i danju padaju do 13°C.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • MalawaC 09.08.2013.

    Ako su tako velike onda cu potrcati sa sljemom na glavi i kornetom u ruci :))

  • frčka 08.08.2013.

    ovaj drugi video izgleda ko film, al kad se sjetiš da je to oriđiđi snimka... brrrrrrrrrrr

  • karlla 08.08.2013.

    12 čega?

Komentiraj...
Vidi sve komentare