To je to što me zanima!

New York: Evakuirali ljude zbog sumnjiva automobila

Nakon detaljne pretrage pirotehničari su izvadili boce iz auta i utvrdili kako nema opasnosti za građane. Vlasnik plin koristi za izvođenje radova
Vidi originalni članak

Policija je u New Yorku evakuirala ljude iz nekoliko zgrada na Manhattanu zbog sumnjivog auta. Do mjesta gdje je bio parkiran automobil odmah su stigli pirotehničari. Na stražnjem sjedalu uočili su dvije plinske boce. Dok su pirotehničari detaljno pregledavali stariji automobil, policija je locirala vlasnika auta. Muškarac je rekao kako mu je plin potreban za izvođenje radova. Iz auta su izvadili boce te ustvrdili kako nema opasnosti za građane. Amerikancima su živci na rubu nakon što je Faisal Shahzad u autu na Times Squareu ostavio bombu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • collino 14.05.2010.

    Koliko god bio odvratan i gnjusan 09.11. , ipak je bar malo koristi od toga, neka se glupi ameri plaše svake plinske boce ili starog auta, zaslužili su to sa svojim izigravanjem svjetske policije i nametanja svoje \"demokracije\". Dobro je poznato kako su do nje došli i koliki su genocid samo oni napravili.

  • 25sat 14.05.2010.

    Vidi, vidi Amera ! K\'o zečevi su nakon 9.11. ! A sami su si krivi, odnosno njihovi političari i kompanije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare