To je to što me zanima!

Nezadovoljan je i BUZ, Špika tvrdi: Most je kriv, vole fotelje

Sve je više nezadovoljnih odnosom Domoljubne koalicije i Mosta. HSLS-ovcu Darinku Kosoru  kritikama se pridružio predsjednik  Bloka umirovljenici zajedno
Vidi originalni članak

Sve je više nezadovoljnih odnosom Domoljubne koalicije i Mosta. HSLS-ovcu Darinku Kosoru  kritikama se pridružio predsjednik Bloka umirovljenici zajedno Milivoj Špika, javlja HRT. 
- Prvo je to što se sve događa sporo. Drugo je to što dosta ljudi iz Mosta nema apsolutno nikakva iskustva u obnašanju neke politike koja se odvija na većoj razini od mjesta s nekoliko tisuća stanovnika. Most je problem, vole fotelje - rekao je Špika. 
Za razliku od njega, predsjednik Hrvatske seljačke stranke Branko Hrg u subotu je ustvrdio kako postoje poteškoće u funkcioniranju sadašnje vlasti, ali i dodao da se to ne može smatrati krizom.
- Ne može se to još nazvati krizom ali, u svakom slučaju, problema u funkcioniranju ima - rekao je Hrg u Splitu prije sastanka sa predstavnicima splitsko-dalmatinskog HSS-a odgovarajući na upit novinara postoji li kriza u vlasti zbog odnosa partnera u njoj.
Hrg je podsjetio na sastanak čelnika Domoljubne koalicije u petak rekavši kako su svi na tom sastanku izrazili nezadovoljstvo sporošću rješavanja poteškoća te su se dogovorili da će se "maksimalno napregnuti" radi ubrzanja procesa.
- Nema trzavica unutar Domljubne koalicije, jer svi mi, od HDZ-a do Hrasta, suglasni smo da sve ide sporo. Jednostavno, vrijeme je predinamično i ne stignemo raspraviti svaku temu, ne sastajemo se dovoljno i ne radimo dovoljno zajedno na rješavanju stvari. U tome je mali nedostatak, ali to nije nikava trzavica, nego premalo komuniciramo - poručio je Hrg.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • POTPEC 06.03.2016.

    Kaže da nemaju vrimena prožvakati sve šta triba, a triba sve. Normalno da nemaju vrimena jer se bore za stolice, a ne za građane i državu. Da više rade više bi i napravili, ali ne lakše je optuživati MOST za sve šta oni ne uspiju ili neće ili neznaju da urade.

  • drevna 06.03.2016.

    Ma hdz ce vas sve istjerat samo polako,jer imaju puno ovaca koi misle samo na svoje privilegije .Oni su unistili drzavu lopovlukom sada neka je i zakopaju ,a mi ajmo u svijet.Hrvatska se nikada ne moze izvuci iz krize dok lopovima ne otme ukradeno i poklonjeno, a da to netko napravi .Za dva mjeseca rijesio bih pitanje Hrvatske.Uveo bih konacno porezne kartice i oduzeo sav visak imovine koje ona ne pokriva,pola kancelarija istjerao kuci ukinuo sve zupanije i fotelje,Hep zeljeznicu i sve drzavne lopovske firme za izvlacenje novaca privatizirao,reviziju penzionera 70 % njih na posao i problem rijesen.ZNATE li da kvadrat kosnje trave oko dalekovoda kosta vise od razminiranja.

  • čarli367 06.03.2016.

    ima li itko u ovoj domoljubnoj koaliciji da je zadovoljan', pa dali se mogla sastaviti gora koalicija od ove? , većč tri mjeseca pregovaraju i sastanće a vlada još nije sastavljena,,,,,,,,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare