To je to što me zanima!

'Ni debakl SDP-a na izborima nije ga "otrijeznio" da prestane s obmanjivanjem javnosti'

Bivši lider SDP-a, Davor Bernardić, prozvao je Vladu, Stožer i premijera Andreja Plenkovića zbog lošeg upravljanja krizom te za odgovornost za veliki broj smrtnih slučajeva. HDZ poručuje da poduzimaju sve mjere
Vidi originalni članak

Nakon "zrelih" epizoda u Gardalandu i na Sljemenu, poraženi Bernardić došao je poslije dugo vremena na posao u Sabor i opet ,,briljirao'', neodgovorno zlorabeći COVID-19 u jeftine politikantske svrhe. Premda je sa SDP-om doživio debakl na izborima, to ga nije ,,otrijeznilo'' da prestane sa sramotnim nastupima i obmanjivanjem javnosti, poručili su iz HDZ-a na svom Facebook profilu nakon što je SDP-ov Davor Bernardić napao Vladu, Stožer i premijera Andreja Plenkovića zbog upravljanja korona krizom.

PROGOVORIO NAKON PET MJESECI: Bero zagrmio: 'Uskoro počinje propitivanje Plenkovićeve premijerske dužnosti zbog krize'

- Isti taj SDP otpočetka minira borbu protiv koronavirusa te nastoji srušiti Stožer. Njihova predviđanja, i dok je Bernardić bio predsjednik i nakon što to više nije, također su se pokazala ,,briljantnima'': Baba Hajdaš Vanga Dončić tvrdio je da će Hrvatska početkom studenog imati 10.000 novozaraženih dnevno, a na početku krize zloguko su najavljivali da će 400.000 građana dobiti otkaz, neodgovorno zazivajući urušavanje nacionalne ekonomije. Na sreću, želja im se zahvaljujući snažnim gospodarskim mjerama Vlade nije ispunila - istaknuli su iz HDZ-a. 

Dok se Hrvatska i sve europske države nalaze u ozbiljnoj fazi bitke s pandemijom, dodali su, SDP ,,savjesno'' troši vrijeme na interpelacije i inicijative o opozivima. 

- A za koje su do sad u Saboru uspijevali skupiti svega 50-ak glasova. Ni kolege u oporbi nisu uvjerili u njihovu smislenost! Za razliku od Bernardića i njegovih nasljednika na čelu SDP-a, koji i dalje zazivaju kaos i raspad sustava, mi nastavljamo poduzimati mjere za zaštitu zdravlja i života ljudi, očuvanje radnih mjesta i gospodarstva - zaključili su. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • livija i ja 12.12.2020.

    Najbolje kada HDZ nekoga optužuje stranka koja ima nepravomoćnu presudu i koja je ukrala milijune - najbolje mi je kada je brane bačić i jandroković te đakić.

  • kormilar 10.12.2020.

    Ne znam kakve veze ima debakl SDP-a na izborima s istinom koju iznosi Bero? To je čista zamjena teza!

  • 10.12.2020.

    Znači zločinačka objavljuje svoje pamfletena putem službenih stranica. Stvarno su organizirani. Cosa nostra grize stolove od ljubomore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare