To je to što me zanima!

'Ni u snovima nisam mislila da će Ivo Sanader ovako završiti'

Bivša ministrica vanjskih poslova i veleposlanica u SAD-u Kolinda Grabar Kitarović kaže kako je očekivala da će karijera Ive Sanadera ići u potpuno drugom smjeru
Vidi originalni članak

Bivša ministrica vanjskih poslova i veleposlanica u SAD-u rekla je za Novi List kako je očekivala da će karijera Ive Sanadera ići u potpuno drugom smjeru, ni u najluđim snovima nije mogla zamisliti da će završiti u Remetincu. Kolinda Grabar Kitarović od početka srpnja živi u Bruxellesu gdje je pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju. U Sanaderovoj Vladi je bila prethodnica Gordana Jandrokovića. komentirala je kako nije očekivala da će pregovori s EU trajati ovako dugo. Ona je, po iskustvu ostalih država, očekivala da ćemo pregovarati samo dvije do dvije i po godine. Nije mogla u detalje o uzrocima tako dugih pregovora, no otkrila je da o njima piše u doktorskoj disertaciji. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • be yourself 01.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • steven 26.07.2011.

    .I tebi je namjenjen Remetinec..

  • borivoje 25.07.2011.

    Sada kada ima CD tablice , sve je ko u nekoj magli , nekom snu.Biserka .

Komentiraj...
Vidi sve komentare