To je to što me zanima!

Ni za ni protiv: D. Bernardić je nevješto ignorirao glasanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SDP-ov kandidat za predsjednika zagrebačkog ogranka stranke je tvrdio kako se protivio izdvajanju podružnica ZG Holdinga, no glasanje je nevješto izignorirao
Vidi originalni članak

Tko je za, tko protiv, a tko suzdržan po pitanju izdvajanja podružnica Zagrebačkog holdinga... Ništa od toga Davor Bernardić nije čuo jer je zadubljeno gledao u računalo.

SDP-ov kandidat za predsjednika zagrebačkog ogranka stranke Bernardić čvrsto se držao teze kako je protiv izdvajanja podružnica, a kada je trebao to i potvrditi na Gradskoj skupštini, ruke su mu se prilijepile za kompjuter. Teško je povjerovati da nije primijetio što se događa u Skupštini. Uostalom, plaćen je da prati i da glasa kad je prisutan. Dok se Bernardić bavio ignoriranjem sjednice, zastupnici Gradske skupštine prihvatili su izdvajanje AGM-a, GSKG-a, Robnog terminala, Stanogradnje, Čistoće, Tržnica i Vodoopskrbe  u nove tvrtke iz Zagrebačkog holdinga. Videosnimka sa Skupštine dokaz je Bernardićeve nezainteresiranosti za glasanje, no sam je do jučer tvrdio kako je glasao protiv izdvajanja. Otkako medijima kruži snimka koja to opovrgava, Bernardić se ne javlja na telefon. Sada izbjegava pojasniti zašto nije glasao. 

>>> Bernardić: Nikoga nećemo prisiljavati da bude u SDP-u

Idi na 24sata

Komentari 68

  • bazinga01 09.10.2013.

    gospoda iz sdp-a primite se posla a ne kaj ovdje klikate minuse dok vas placamo...

  • crni đo 09.10.2013.

    ah mutan tip

  • zof 08.10.2013.

    Odlučno, za, možda, protiv.. Svejedno, važno da je odlučno.. To su ljudi sa stavom.. Za koji ni sami ne znaju kakav je.. Možda kako vjetar puše.. A u dvorani nema vjetra.. Pa su malo izgubljeni zbog toga. Pa se prave da gledaju u računalo.. koje su zaboravili upaliti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare