To je to što me zanima!

Nije bio zadovoljan računom pa zapalio terasu šibenskog kafića

Vatrogasci su gasili vatru do 4.34 sata, a osim namještaja terase izgorjelo je cijelo pročelje te vrata i prozori na zgradi. Ukupna materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina tisuća kuna.
Vidi originalni članak

Policija je otkrila i uhitila piromana koji je u noći na nedjelju zapalio kafić Skiper na šibenskoj obali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utvrđeno je da je 34-godišnjak te noći na benzinskoj postaji kupio kanistar s benzinom i upaljač, došao na terasu kafića i složio drvene stolove i sjedalice na gomilu te je oko 3.15 sati zapalio vatru. Vatrogasci su gasili vatru do 4.34 sata, a osim namještaja terase izgorjelo je cijelo pročelje te vrata i prozori na zgradi.

STANARI DOCA U ŠOKU Požar kafića u Šibeniku: 'Vatra je bila ogromna, užasnuti smo'

Kako je riječ o staroj gradskoj jezgri, požarom je nastala i znatna šteta na kulturnom dobru od nacionalnog značenja. Ukupna materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina tisuća kuna.

Policija javlja da je povod za podmetanje požara bio - nesporazum oko računa koji je nastao nekoliko dana ranije.

- Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave - javlja policija. Tereti ga se za kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu 54-godišnjeg vlasnika Skipera te oštećenje kulturnog dobra.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Wiga 24_500 13.02.2018.

    Nije obrazloženo : Možda je račun bio premalenog iznosa ???

  • audi 2.0 13.02.2018.

    Nekoliko stotina tisuca kuna ? Jooooj daj ne drobite. Operes zid pljus pljas, kupis nove stolce i to je to. Ovo samo grdo izgleda

  • Sky Fighter 13.02.2018.

    Što se to dešava sa Šibenikom i Splitom i tko je to uspio nahuškati Hrvata na Hrvata u ovom kritičnom trenutku kada nam ponovno potrebno snažno jedinstvo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare