To je to što me zanima!

‘Nije istina da naša policija s migrantima ne postupa dobro’

U Sindikatu policijskih službenika odbacuju tvrdnje u kojima se policijski službenici prozivaju za nehumano postupanje prema migrantima, te javno pohvaljuju sve policajce koji štite hrvatsku granicu
Vidi originalni članak

Pitamo se gdje su nestale one lijepe slike u kojima policijski službenici pomažu migrantima, kažu u Sindikat policijskih službenika (SPS).

Odbacuju tvrdnje u kojima se policijski službenici prozivaju za nehumano postupanje prema migrantima, te javno pohvaljuju sve policajce koji svoju službu obnašaju nadzirući i štiteći našu državnu granicu.

GRANICA Davor Božinović tvrdi: Broj migranata nije povećan...

- Naprosto je nemoguće da su se svi policijski službenici preko noći počeli ponašati suprotno - navodi Sindikat tvrdeći da je svjedok “brojnih situacija u kojima policijski službenici prilikom postupanja pomažu toj kategoriji ljudi do te mjere da odvajaju od svoje mizerne plaće novac s kojim im kupuju nužnu hranu i piće”. Sindikat objašnjava kako su ga na reakciju najviše potakle pritužbe nekih udruga.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Preteznovedro 29.07.2018.

    Laž širi udruga za tzv ljudska prava i ovi ilegalci.

  • 29.07.2018.

    Sirijske izbjeglice iz Libanona se vraćaju doma,mogu i ovi s njima,rat je gotov

  • 03041 29.07.2018.

    Zašto opravdavanje za čuvanje granice. Da su izbjeglice od rata ne bi 50% njih imalo Iphone, kojhi vrijede par tisuća KN. Ja imam jedan od 500 KN i dobar mi je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare