To je to što me zanima!

'Nije mi dobro': Pobjegao im iz ‘marice’, ali su ga brzo uhitili

Tijekom odlaska na sud N. K. se istrgnuo i pobjegao. No policajci su ga zgrabili i doveli do sutkinje, gdje mu je pozlilo
Vidi originalni članak

Obiteljski nasilnik N. K. (33) istrgnuo se u srijedu kad su ga policajci iz kombija bez lisičina vodili na glavni ulaz Županijskog suda u Zagrebu, i pobjegao.

No nije daleko stigao. Nakon što su ga sustigli, policajci su ga doveli do sutkinje istrage. Bjeguncu je bilo loše, pa je pozvana Hitna kako bi liječnik utvrdio je li sposoban za ispitivanje. Nakon što ga je liječnik pregledao i utvrdio da ne treba ići u bolnicu, smirio se te ga je sutkinja istrage ispitala. Potom mu je, a kako je, neslužbeno doznajemo, već bio prijavljivan za obiteljsko nasilje, odredila mjesec dana istražnog zatvora da ne bi mogao utjecati na svjedoke ili eventualno ponoviti kazneno djelo.

Sumnjiče ga da je prije nekoliko dana na području Zagreba prijetio supruzi i povrijedio djetetova prava. Ako ga nakon istrage optuže te bude li na suđenju proglašen krivim, prijeti mu do šest godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • brankopukydjuric 19.02.2016.

    "Pozlilo" mu kao zoki bivšem na skijanju". "Izbile" mu modrice ispod oka, ogrebotine po licu i otekline oko bubrega. Ovog cara sredila pravosudna policija a zoku bivšeg snješko bijelić.

  • believe000 19.02.2016.

    Moze dobiti do 6 godina zatvora ali ce se izvuci s nekom uvjetnom kaznom.

  • Leonanapada 19.02.2016.

    nijedna krava se nije sama zbola f štali

Komentiraj...
Vidi sve komentare