To je to što me zanima!

Nije moglo bez njih: Vjerne su ih doge pratile i na vjenčanje

Martina i Andrej iz Siska vjenčali su se 11. rujna. Kako nikamo nikad ne idu bez svojih doga, svoja četiri vjerna psa poveli su sa sobom i u svadbenu kolonu
Vidi originalni članak

Psi su naša obitelj. Kamo mi, tamo i oni, pa je bilo normalno da budu s nama i na naš veliki dan!

Tako pričaju Martina Harčević (27) i Andrej (29) iz Siska, koji su se vjenčali 11. rujna, a ponosni uzvanici na svadbi su bili pseća mama, šestogodišnja Mamba, i njezino troje “djece” - četverogodišnji Corrientes, Cordoba i Caleta. Ovi prekrasni psi pasmine dogo argentino bili su ravnopravni članovi svadbene kolone. 

S vlasnicima su na vjenčanje došli u kombiju koji je, kaže Martina, ionako kupljen zbog njih. Strpljivo su čekali ispred vijećnice u Starom gradu u Sisku, a potom, kao pravi pseći profići, odradili fotografiranje s mladencima. Jedino na svadbenoj večeri nisu bili, jer, smije se Martina, žicali bi hranu cijelu večer. A ova ljudsko-pseća obitelj ionako svuda ide zajedno, bilo na odmor ili na izložbe. 

24sata

- Srećom, imamo kuću na moru, pa mogu s nama bez ikakvih problema. Njihova pasmina specifična je po privrženosti vlasnicima i velikoj ljubavi prema ljudima. Kaže se za njih da ne spavaju pored vlasnika, nego na vlasniku, koliko ga vole - kaže Martina dodajući da svih četvero najviše obožavaju Andrejeva dvogodišnjeg nećaka, s kojim se svakodnevno igraju i budno ga čuvaju u dvorištu obiteljske kuće.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Uni 20.09.2015.

    Ja obozavam pse i presretna sam kada vidim da se ljudi lijepo brinu o svojim ljubimcima. ali ne volim ove sto ih " proizvode" i " osakacuju". Ima toliko napustenih pasa, ne treba ih jos vise uzgajati i na tome zaradjivati. Taj kombi su psi platili, tj. oni koje su prodali. ako prestanu uzgajati za prodaju i da ih ne sakate, onda to podrzavam

  • Kontra mraku_1 20.09.2015.

    Islamske obitelji po 4 djece a europske 4 psa...to je naša realnost...

  • -Gabrijela- 20.09.2015.

    Divni psi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare