To je to što me zanima!

Nije mu baš svejedno: Vladimir Putin je zaposlio kušača hrane

Očito ni Putinu više nije svejedno što ga cijeli svijet krivi za krizu u Ukrajini i pad malezijskog zrakoplova. Sada primjenjuje uobičajene sigurnosne metode diktatora
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik više ne jede ništa što nije skuhalo provjereno osoblje, ali i probao zaposlenik njegova osiguranja

Očito ni Vladimiru Putinu više nije svejedno što ga cijeli svijet krivi za krizu u Ukrajini i pad malezijskog zrakoplova. Uobičajene sigurnosne metode brojnih diktatora, ali i američkog predsjednika, sad primjenjuje i Putinova administracija. 

Na svim putovanjima i službenim susretima Putin koristi namirnice, sol, papar, pa i ubruse koji su stigli ravno iz moskovske predsjedničke rezidencije.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Human Rights Watch optužuju Ukrajinsku vojsku za ratni zločin protiv civila; uporaba balističkih raketi ciljanih na Lugansk, grad veličine Zagreba, ali i žestoko bombardiranje mjesta rušenja Malezijskog Boinga čime u poptuma da rade svoj posao: http://www.hrw.org/news/2014/07/24/ukraine-unguided-rockets-killing-civilians !!!!!

  • DamirIlic_1 30.07.2014.

    U Ukrajini opća mobilizacija za rat. Žene straju živi zid i ne daju da vojska nasilno otima njihove sinove i muževe i šalje ih u borbe na istok. Ne žele da im sinovi i muževi ginu zgog oligarha iz ijeva :https://www.youtube.com/watch?v=p3J-v-fr4Y0 !!!!!! ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare