To je to što me zanima!

Policajca iz Zadra ubo stršljen: Preminuo od alergijske reakcije

Policajac (50), koji je bio izvan službe, pomagao je prijatelju u polju u Zemuniku Donjem kada ga je ubo stršljen. Dobio je snažnu alergijsku reakciju. Nije mu bilo pomoći
Vidi originalni članak

Nakon uboda stršljena 50-godišnji policajac zadarske Policijske uprave dobio je snažnu alergijsku reakciju i vrlo brzo nakon toga preminuo. Ekipa Hitne pomoći, koja je stigla na mjesto nesreće, nije mogla spasiti nesretnog čovjeka, javlja Radio Zadar.

U srijedu oko 16 sati, u zaseoku  Senj u Zemuniku Donjem 50-godišnji zadarski policajac, koji je u tom trenutku bio izvan službe, pomagao je prijatelju u polju kada ga je ubo stršljen. Prijatelj je pokušao pomoći nesretnom policajcu, ali alergijska reakcija bila  je toliko snažna da je do dolaska Hitne pomoći već bilo kasno.

Kako javlja Radio Zadar, glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan potvrdio je ovu tragičnu vijest te u ime PU zadarske  izrazio sućut i podršku obitelji tragično stradalog policajaca.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • biberrr 10.09.2016.

    To nisu obični stršljeni,već azijski gigantski stršljen,naraste do 5 cm i gotovo je duplo veći od naših koji maksimalno narastu 3 cm i puno ubojitiji. Invazija na Sloveniju i Hrvatsku azijskog stršljena je krenula prije par godina,sad su se razmnožili i nema mjesec dana da nekoga ne ubiju. Izrazito su agresivni i napadaju bez posebnog razloga,jedan mi je ubio susjeda pred mjesec dana.

  • Prva Proleterska 09.09.2016.

    Evo ja ću još jednom , jer izgleda od sitnice ovisi ponekada život ! Kad vas ubode pčela , osa , sršljen itd. na ubod odmah prinesite zapaljenu cigaretu i držite je na odstojanju 1-2-3 mm i to toliko vrijemena , kolko možete izdržati temparaturu žara cigarete. Kad vas dobro pecne odmakite i ponovite . Za ubod sršljena i zmije bi čak rekao , da je najbolje pikavac ugasiti na mjestu uboda ili ugriza. Ne zavaravajte se sa ledom i neznam kakvim mastima !

  • vrh 09.09.2016.

    traži se stršljen ubojica. wanted: dead or alive

Komentiraj...
Vidi sve komentare