To je to što me zanima!

Nije prijavio sve: Pokrenuli su postupak protiv Josipa Đakića

HDZ-ovac Josip Đakić nije cjelovito ispunio izvješće o imovnom stanju, kažu iz Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i dodaju da se misli na nekretnine, pokretnine, OPG i ostale prihode
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je u petak postupak protiv HDZ-ovca Josipa Đakića zbog više nekretnina, pokretnina i primanja koje nije naveo u imovinskoj kartici za sebe niti za svoju tadašnju suprugu.

REKAO GRMOJI DA 'ODJ*BE' 'To nije psovka, ali efikasno je': Đakić objasnio što znači odj*bi

"Nije cjelovito ispunio izvješće o imovnom stanju, što se tiče svojih nekretnina, bilo onih koje su knjižno, vanknjižno vlasništvo, što se tiče svojih pokretnina, što se tiče OPG-a, što se tiče ove pokretnine automobila, i što se tiče svih ovih ostalih prihoda, kako za sebe, tako i tada za svoju suprugu", rekla je članica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Tončica Božić.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • dektiva3 18.07.2019.

    Kako je "domoljubna"plaćenička bojna dobro naplatila vozanje zastave u ratu...ima se,pa crkni stoko sitnozuba...

  • s 20.05.2019.

    Veliki Hrvat (po kilazi zajedno sa sinekom) i da ne nabrajamo dalje zna se cija je skola.

  • 18.05.2019.

    Njegova slika govori više od svih riječi i komentara. Glasajte i dalje za sve takve vjerodostojne, velike domoljube, poštene hdzejovce i velike rvatine. Kao i uvijek, sve je u stupnju elementarne inteligencije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare