To je to što me zanima!

Nije prošlo: Ništa od naplate parkinga u cijelom Zagrebu

Zastupnici su ipak sasjekli ideju Milana Bandića i odbili odluku koju bezuspješno gura već dva mjeseca. Leđa su mu okrenuli i koalicijski partneri HSLS i HSS
Vidi originalni članak

Ništa od naplate parkiranja u cijelom Zagrebu. Zastupnici su sasjekli tu ideju gradonačelnika Milana Bandića i odbili odluku koju on bezuspješno gura već dva mjeseca. Leđa su mu okrenuli i koalicijski partneri HSLS i HSS. Bandić je predložio šest gradskih zona koje bi obuhvatile cijeli grad.

- U rubnim područjima ljudi ne mogu naći mjesto za parkiranje. Omogućite ljudima da imaju pravo uvesti naplatu u svom kvartu ako to žele - rekla je Bandićeva zastupnica Jelena Pavičić Vukičević.

Nitko joj nije povjerovao. Parteri HSLS i HSS su stava da bi to bilo neisplativo jer bi se više potrošilo na kontrolore nego bi se uprihodilo. SDP, HDZ i HNS su složni da bi to bilo uvođenje novog nameta.

- Zašto ne bi išli na dizanje cijene u centru grada da bi rasteretili centar grada i otvorili prostor za više pješačkih i biciklističkih zona. Imate privatne garaže koje su pune i gradske koje su prazne. Ovo je potpuno neracionalni prijedlog koji bi bio novi namet građanima - rekao je Andrija Mikulić (HDZ).

Idi na 24sata

Komentari 71

  • vlastpri 04.07.2014.

    jadan Bandić nije mu prošla zamisao, a baš sam se veselila naplati parkinga, pa to treba :)

  • Vražji Vrag 04.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SUSSIE_1 03.07.2014.

    Pa ne znam...Nisam za to da ja dođem u Zg i plaćam parking, a kad Zagrepčanin dođe u moj grad, zauzme mjesto na parkiralištu pred mojom zgradom....ja izvisim i nemam kamo stati, a on ne treba ništa platiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare