To je to što me zanima!

Nije stigao zakočiti: Motorist (21) se zabio u auto i poginuo

Vrbovec: Roditelji poginulog su brzo došli na mjesto nesreće. Plakali su i jecali i teško ih je bilo gledati, rekao je čitatelj 24sata koji je dojavio za prometnu nesreću
Vidi originalni članak

Bila sam u dvorištu kad sam čula strašan udarac. Mladić je udario u auto što ga je odbacilo 30-ak metara pod bor, a kaciga mu je završila na drugoj strani ceste, kazala nam je u petak svjedokinja prometne nesreće u Vrbovcu.

Auto mu oduzeo prednost

Motociklist D. F. (21) se, prema izjavama očevidaca, velikom brzinom sjurio niz cestu na Martinskoj vesi. U tom trenu je s ceste na parkiralište mesne industrije PIK pokušao skrenuti vozač Volkswagen Bore. Kako su rekli očevici, oduzeo je prednost motociklistu koji se nije uspio zaustaviti i zabio se u prednji kraj automobila. Od siline udarca odletio je na travnjak

Pokušali su ga reanimirati desetak minuta

Svjedoci su pozvali Hitnu pomoć koja je desetak minuta pokušala reanimirati mladića.

- Na njega su spojili defibrilator. Čuli smo kako doktorica kaže da je mrtav, ali nisu odustali od oživljavanja - rekla nam je Vrbovčanka koja živi u blizini mjesta nesreće.

- Brzo su došli mladićevi roditelji. Plakali su i jecali i bilo je to teško gledati - rekao nam je čitatelj koji nam je prijavio nesreću. 

Muškarac i žena iz auta zadobili prijelome

Dodao je da su u sudaru stradali i muškarac i žena koji su bili u Volkswagenu. Iako nisu u životnoj opasnosti, imaju nekoliko prijeloma te su ih kolima Hitne pomoći odvezli do bolnice u Zagrebu. 

Zbog očevida je bila zatvorena cesta, a policija je promet preusmjeravala sporednim cestama. Prema izjavama susjeda koji su poznavali mladića, bio je strastven motociklist.

Idi na 24sata

Komentari 345

  • ledenice donje 08.02.2015.

    Strašno je što je za volanom automobila marke vw bora bio 75 - godišnjak sa duplom dioptirijom,strašno je oduzeti mladi život,

  • malidodo 19.01.2015.

    više sreče i pameti u glavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • liliana 18.01.2015.

    Pa da sigurno neki direktorčić iz PIK-a sa Borom,nije mogao pričekati da mladić prođe.Jadno dijete,hadni roditelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare