To je to što me zanima!

Nije stradao: Varoufakisa od bijesne gomile obranila žena

Grupa samoprozvanih anarhista napala je u utorak navečer grčkog ministra financija Yanisa Varoufakisa dok je sa suprugom bio u jednom atenskom restoranu
Vidi originalni članak

Grupa samoprozvanih anarhista napala je u utorak navečer grčkog ministra financija Yanisa Varoufakisa dok je sa suprugom bio u jednom atenskom restoranu, prenosi Reuters.

Par je upravo završio večeru u boemskoj atenskoj četvrti Egzarhiji, poprištu čestih prosvjeda radikalnih ljevičara, kada ih je na terasi restorana okružila skupina anarhista. Varoufakisa su htjeli gađati nekim staklenim predmetima. Supruga Danae Stratou zakrila ga je te ga tako zaštitila od bijesne gomile.

- Pokušavali su me nekoliko trenutaka dohvatiti tako da ne pogode nju. Brzo se se povukli, ali su nastavili prijetiti. Pričekali su me pred restoranom. Razgovarao sam s njima jer sam htio čuti što imaju za reći, makar je postojala mogućnost da me udare - rekao je.

Nakon 15-ak minuta strasti su se smirile, a Varoufakis je sjeo na motocikl i pošao sa suprugom doma.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mrgud2014 29.04.2015.

    Šta će mu osiguranje pored žene koja ima mišiće a izgleda da ga i jako puno voli !

  • Mijo Fekeć 29.04.2015.

    Kod nas Hrvata političari su lukavo izgradili balans između onih kojima je dobro i onih koji žive kako tako ili lošije.Takav model čini neku vrstu ravnoteže i sigurno se neče mijenjati u skorije vrijeme .

  • Sky Fighter 29.04.2015.

    Jedno je sigurno ...da je Grcka na rubu propasti no za razliku od Hrvatskog naroda tamo ce doci do adekvatnih odgovoa naroda sto nazalost kod nas nece nikad ! Sve te drzave su svoja prava ostvarivale kroz "dogadzanja naroda" i borbu za svoja priva te imaju puno zreliju demokraciju i svijest naroda za razliku od naseg kojeg je unistila partija uz pomoc jugoudbasa i njihovh medijskih kuca !

Komentiraj...
Vidi sve komentare