To je to što me zanima!

'Nije upisao dvije nekretnine u katastar, nije to takav propust'

Premijer Plenković neće sigurno smijenti svog ministra Lovru Kušćevića. Okupljenim novinarima na Mirogoju, gdje je došao položiti vijence na Dan državnosti, rekao je da se stalno vrše pritisci na njegove ministre
Vidi originalni članak

- Mi smo razgovarali dosta dugo, cijeli krimen se svodi na to da dvije nekretnine koje ima je propustio upisati u katastar. Sve ostalo je u imovinskoj kartici, prošli smo to papir po papir... Treba gledati samo i isključivo fakte. Činjenica  da netko nije upisao dvije nekretnine u katastar je propust, ali ne takvih razmjera da treba dovoditi u pitanje njegov politički i ljudski integritet - kazao je premijer Plenković.


- Mislim da je to jedan slijed vrlo dobro usmjerenih napada na ministre. U zadnje tri godine imali smo slične pritiske na mnoge ministre. Ministra Kujundžića, Krstičevića, ministricu Muragnić...U zadnjih 5 mjeseci imali smo 'bombardiranje' ministra Tolušića, ministrice Žalac, ministra Gorana Marića... Kušćević je sada 10. jubilarni, tako da ja to doživljavam...-  istaknuo je premijer.

Na pitanje o kandidaturu Miroslava Škore je rekao sljedeće

- HDZ ima svoju kandidatkinju, predsjednicu Republike. HDZ će pobjedit na predsjedničkim izborima. Ne vidim tu nikakav problem. Ovo je demokratska država, svi se mogu kandidirati.

 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • jami089 30.06.2019.

    Tako jeee.....Brani svog lopova.

  • Robija_1 30.06.2019.

    Aj sto nije upisao..... meni bi bila draza ideja kupi za 60.000 a prodas za 1 500 000

  • Pero Pero 29.06.2019.

    Ma kako te nije sramota... Još si gori od svih njih jer ih opravdavaš.. E moj Plenkovicu... Sram te bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare