To je to što me zanima!

Nije znala da je trudna pa rodila nakon vlakića smrti

Jako sam se šokirala vidjevši rendgensku snimku. Rekli su mi da ću upravo roditi, a ja nisam imala pojma da sam uopće trudna, rekla je Issy (21)
Vidi originalni članak

Šankerica nije znala da je trudna dok joj u bolnici nisu objasnili da je trbuh ne boli zbog toga što je nešto “gadno” pojela, nego da su to najobičniji trudovi.
- Strašno sam se šokirala vidjevši rendgensku snimku. Rekli su mi da ću upravo roditi, a ja sam se smrznula. Pa pojma nisam imala da sam trudna. Misila sam da sam se samo malo udebljala - ispričala je Britanka Issy McMurdo.
- Članci su mi bili natečeni, ali sam bila sigurna da je to zbog toga što po čitave dane na poslu stojim za šankom. Čak sam se dan prije išla voziti na vlaku smrti u obližnjem Leamingtonu iako je to zabranjeno trudnicama. Bože moj, pa mogla sam roditi na 'rollercoasteru’ dok je jurio 70 km/h i spuštao se niz tračnice 40 m niže gotovo u slobodnom padu - kaže Issy, koja je rodila zdravog sina Oscara nakon što je odradila dnevnu smjenu u kafiću. Dečko Harry Humber (22) kaže da mu se Issy žalila kako je boli trbuh, a već sutra dobili su sina, za kojeg kaže da je najbolji božićni dar koji su mogli zamisliti te da su presretni zbog toga.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Andriana 19.12.2008.

    Siroto dijete, kakav život će imati pored debilnih roditelja

  • nelca 19.12.2008.

    žena nije čisto zdrava....kako nije mogla znat da je trudna??? to se zna jeote!!! nemoš to ne primjetit.....a kako se nije zabrinula da joj menga kasni....bože j***m ti ženu.......fakat sje***a cura ee

  • user_30860 18.12.2008.

    MOguce je ovo.to se desilo i mami od mog frenda..tak da je moguce,zena nije znala sam ju je jedanput poceo boit trbuh i rodila je :D..sve je moguce :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare