To je to što me zanima!

Nije znao da je droga: Kofer je trebao za Zagreb, dali su mi 5€

Carinici su na kontrolnoj točki Merdare u petak navečer otkrili oko 20 kilograma marihuane. Marihuana spakirana u 17 paketa prekrivenih bijelom plahtom pronađena je u kovčegu Hrvata (55)
Vidi originalni članak

U autobusu hrvatskih registarskih oznaka koji vozi na liniji Prizren - Zagreb, carinici su na kontrolnoj točki Merdare u petak navečer otkrili oko 20 kilograma marihuane, priopćila je Uprava carine Srbije.

Marihuana spakirana u 17 paketa prekrivenih bijelom plahtom pronađena je u kovčegu 55-godišnjeg državljanina Hrvatske, piše u priopćenju.

U SAMO MJESEC DANA Pao lanac dilera: Policija našla šest laboratorija za uzgoj trave

On je carinicima rekao da nije imao pojma što se nalazi u kovčegu i da je dobio pet eura kao uslugu što će ga prenijeti do Zagreba, prenosi N1.

"Droga će biti precizno izvagana kada budu izvađeni svi paketi", navodi se u priopćenju.

Podsjeća se da je na kontrolnoj točki Merdare također u petak navečer zapljenjeno više od 18 kilograma marihuane u specijalno prerađenom spremniku u prtljažniku džipa belgijskih registarskih oznaka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mexpert 03.02.2020.

    5 eura ?????.....hahahahaha

  • 02.02.2020.

    20 kg..... nije naravno primjetio da je nešto u koferu... Pa to je superman, ali sa QI na razini onog što je rekao da je dobio za prijevoz🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

  • gordana58_1 02.02.2020.

    Jos malo i pocinje sezona...treba obezbediti trziste...😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare