To je to što me zanima!

Nije znao da je metak u cijevi i slučajno ubio kolegu policajca

Policajac je jučer predavao smjenu i najvjerojatnije ispalio hitac zbog nespretnog rukovanja pištoljem, ne znajući da je metak u cijevi. Pogodio ga je u glavu
Vidi originalni članak

Policajac Predrag Jaćović (21) preminuo je u subotu poslijepodne nakon što ga je kolega Saša Ramić (30) slučajno upucao u glavu u policijskoj postaji u Zmajevu u Srbiji. Press doznaje kako je policajac tijekom primopredaje smjene najvjerojatnije ispalio hitac zbog nespretnog rukovanja pištoljem, ne znajući da je metak u cijevi. Mladog policajca metak je pogodio u glavu, a preminuo je dva sata kasnije u bolnicu u Novom Sadu. Policajci su bili dobri prijatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • smokey 17.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gantice3 17.07.2011.

    Nažalost ima puno zanimanja za koje ti je dovoljno da sam pristaneš na njih,sve ostalo ti je sređeno unaprijed.Dok je god tako ovakvih slučajeva će biti svugdje.Moja sućut obitelji momka koji je poginuo,isto tako sućut i momku koji je skrivio ovu tragediju.Želim naglasiti nešto drugo a to je da ima zanimanja za koje ili znaš ili neznaš.Ako si zdar,napraviš krivi zid,iza tebe dođu meštri i to isprave.Doktor krivo zareže uleti maher i to ispravi.Političari naprave svinjac i bivaju smijenjeni.Ja sam muzičar,kriva nota i ljudi se raziđu,gazda ne zaradi a ti ne dobiješ honorar.Posljedica,više nitko ne angažira i možeš na bauštel ili u Policajce.

  • Da-Naravno 17.07.2011.

    Strašno, ali biti će toga i kod nas nažalost, kad vidim tko sve ide u policiju i postaje policajac nakon samo 6mj obuke ( pekari, soboslikari, slastičari....) samo je pitanje vremena kada će se to i kod nas dogoditi, vratite na staro kada si za policajca morao ići u školu i nakon 4g obuke postaješ pravi policajac a ne ovi do jućer što su pušili đoju a sutradan primljen u 6-mjesećnu akademiju....strahota! Pa i u vojsci je minimalno bilo 10mj redovnog služenja iako je i to malo, oružje ne ubija čovjeka, nego čovjek koji rukuje oružjem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare