To je to što me zanima!

Nijemac (76) snimao djecu u nudističkom kampu na Cresu

Njemački državljanin je u nudističkom kampu na otoku Cresu snimao djecu. Policija je tijekom kriminalističkog istraživanja zaplijenila od njega opremu kojom se služio
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj proveli su kriminalističko istraživanje nad njemačkim državljaninom (76) radi sumnje da je iskorištavao djecu za pornografiju. 

U nudističkom kampu na otoku Cresu snimao je djecu. Policija je tijekom kriminalističkog istraživanja zaplijenila od njega opremu kojom se služio, kao i ostale predmete koji su kod njega pronađeni. Završetkom kriminalističkog  istraživanja kazneno je  prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zetor_1 11.09.2014.

    djeca u nudustičkom kampu???? svaka cast takvim roditeljima. njih bi trebalo malo poslati do psihijatra

  • tenco 09.09.2014.

    Jadna pamet od tih roditelja...

  • zabiti vlaj 08.09.2014.

    blu lady - svaka ti cast jer sve je izneseno 100% tacno i ja cu malo nadodat da sam svaki dan na moru i da ima i starije djece koja gola setaju dok se roditelji opusteno suncaju a mene su uvik ucili "prigode beru jagode" i iz tog razloga kaznjavat roditelje koji nevode racuna o svojoj djeci pa koliko bili stari jer zlo je zavladalo i nista vise nije sveto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare