To je to što me zanima!

Njemica skinula našu zastavu, a dan poslije napala policajce

Kaštel Štafilić: Njemica (38) je u srijedu s dućana skinula hrvatsku zastavu i ogrnula se njome. Policajci su joj idući dan htjeli dati prekršajni nalog. Napala ih je
Vidi originalni članak

Njemačka državljanka (38) koja je boravila u hotelu u Kaštel Štafiliću, u četvrtak je oko 14 sati nasrnula na policijske službenike. Dvoje policajaca pokušalo joj je uručiti prekršajni nalog jer je dan prije u Kaštel Novom s trgovine Tommy skinula hrvatsku zastavu i njome se ogrnula. Time je prekršila 18. članak Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Čim su joj policajci pred hotelom prišli počela je vikati, a potom je na njih nasrnula i fizički. Krenula ih je udarati nogama i gaziti, te je pri tom lakše ozlijedila policajku u predjelu noge. Privedena je uz uporabu sile, te je s lisicama na rukama prevezena u kaštelansku policijsku postaju.  

Kako bi se utvrdilo da nije ozlijeđena, prepraćena je zatim i u KBC Split, gdje je prošla i psihijatrijsku provjeru. 

Utvrđeno je da je sposobna za nastavak krim istrage, te je nakon saslušanja dobila kaznenu prijavu za napad na službeni osobu i prepraćena u pritvor.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • tenco 11.10.2014.

    Napravi ti to tamo kod njih pa ces vidjet kako i gdje bis zavrsio..uzas,sve bezobrazniji ovi stranci...

  • zvonkod 11.10.2014.

    Njemica bez imena i prezimena je isto što i one četiri HRVATICE na strani ISIL-a !

  • CROarmy1 11.10.2014.

    Ja u spanjolskoj napravio istu stvar i skoro me proglasili narodnim herojom. Bilo im drago sto se jedan hrvat ogrnuo njihovom zastavom, a jest da nisu znali da sam bio pijan kao sto ni ja nisam znao da je to zastava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare