To je to što me zanima!

'Nikad ne bih donirao HDZ, ja sam službenik s deset kredita'

Zlatko Hasanbegović, bivši ministar kulture, kaže da 875 kuna koje je uplatio HDZ-u nije nikakva donacija nego trošak njegove kampanje, tj. tiskanja letaka...
Vidi originalni članak

Zlatko Hasanbegović, bivši ministar kulture, kaže da 875 kuna koje je uplatio HDZ-u nije donacija nego trošak njegove kampanje, tj. tiskanja letaka u preferencijalnoj kampanji za prethodne izbore.

- Nisam donirao HDZ niti bih HDZ-u uplatio ikakvu donaciju jer sam ja državni namještenik koji živi od plaće, opterećen s 'deset' kredita. Nisam poduzetnik pa da doniram stranku. Da sam htio voditi preferencijalnu kampanju kakvu su vodili Milijan Brkić ili Andrej Plenković onda bih potrošio znatno više, ali to nisam htio raditi – rekao je za Večernji list Zlatko Hasanbegović. 

Kaže da je njegova kampanja koštala skromnih 875 kuna jer nije plaćao oglase na Facebooku i slično nego je samo tiskao letke.

Idi na 24sata

Komentari 281

  • fazer 26.10.2016.

    Ovaj neče još dugo ostati u HDZu malo se balija obahatio.

  • mily 26.10.2016.

    kao sve je ok, ali ipak ne može da ne spomene Brkića i Plenkovića, hm hm, pitam se zašto, očito je jako zadovoljan:)

  • bajica1009 26.10.2016.

    Daj molimte pa tko je od tebe očekivao da ti nešto daš pa kad si došao samo da uzimaš i sad si veći RVAT od nas koji smo branili ovu zemlju a po bosni što si radio nema odgovora ili si sa Kujunđom bio na studijskom putovanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare