To je to što me zanima!

'Nikada nismo imali tako puno hospitalizirane djece. Najmlađe dijete na odjelu je dojenče'

Imamo četvero djece do godine dana s visokim temperaturama i smetnjama u disanju. Neki od njih morali su dobiti i kisik, rekao je Voditelj Odjela pedijatrije u Županijskoj bolnici Čakovec dr. Dejan Balažin
Vidi originalni članak

Voditelj Odjela pedijatrije u Županijskoj bolnici Čakovec dr. Dejan Balažin komentirao je stanje hospitalizirane djece u bolnici za Dnevnik.hr te otkrio kako većina roditelja i djece nisu uopće cijepljeni.

'Imamo četvero djece do godine dana s visokim temperaturama i smetnjama u disanju'

- Najmlađe dijete na odjelu je dojenče staro mjesec i pol. Imalo je povišenu temperaturu i ostale respiratorne probleme. Imamo četvero djece do godine dana s visokim temperaturama i smetnjama u disanju. Neki od njih morali su dobiti i kisik. Imamo jedno dijete s upalom pluća. Kada usporedimo prijašnje valove, ovo nam je najgori val. Nikada nismo imali tako puno hospitalizirane djece, ali ni u obradi - rekao je.

ZVONIMIR ŠOSTAR: 'Imamo 10.000 mrtvih, to je užasno. I prijatelj mi je umro jer je mislio da je to tek prehlada'

- Mislim da će se to i kod nas početi primjenjivati, s vremenom - predviđa dr. Balažin vezano uz cijepljenje djece protiv koronavirusa.

IGRAO NA POLJUDU Igrao protiv Rusije: Stanišić ima koronu bez simptoma. Cijepio se

- Imamo devet COVID odjela koji se šire na račun odjela koji su inače morali obavljati svoj normalan rad. To ide nauštrb pacijenata koji trebaju druge oblike zaštite. Nedostaje sestara, a s liječnicima se još pokrivamo. Koliko čujem, dobit ćemo medicinske sestre iz drugih bolnica i gradova- rekao je liječnik te otkrio kako su odavno premašili kapacitete.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Purger_ 18.11.2021.

    Javljaju se youtube i google doktori, kakav smijeh od antiV.

  • Segregacija 18.11.2021.

    svima je jasno da lažete.

  • MIFALO 17.11.2021.

    evo vec su krenuli na djecu

Komentiraj...
Vidi sve komentare