To je to što me zanima!

Nike pogriješio pri mijenjanju kuna u eure, Hrvati hoodice i trenirke kupovali za 65 kuna

Na web shopu su osvanule iznimno niske cijene u kunama za raznu odjeću, no radilo se o tome da su to bili iznosi u eurima, što su brojni kupci i iskoristili
Vidi originalni članak

Nike je sinoć obradovao brojne kupce neplaniranim blagdanskim sniženjima na svojem web shopu. Hoodice koje inače koštaju 500 kuna pale su na svega 65, isto kao i kratke hlače s motivima NBA momčadi, dok su majice snižene s 230 na 30 kuna. Sve to naravno Nike nije planirao, a dogodilo se kao posljedica greške. Petnaestak sniženih artikala rasprodalo se munjevitom brzinom.

VELIKA GREŠKA Božićni darovi koje nitko ne želi

- Za 360 kuna sam kupio dvije hoodice, donji dio trenirke i komplet trenirke. Nisam mogao vjerovati!- rekao nam je Nikola, jedan od sretnika koji je ulovio akcije.

Kako se to dogodilo? Naime, kad snižene cijene pomnožite s trenutnim tečajem eura dobivate njihovu originalnu cijenu. Tako su se, čini se, baš jučer odlučili cijene u kunama zamijeniti s onima u eurima. Zamijenili su brojeve, no kratica za valutu ostala je ista pa je odjeća umjesto 65 eura, koštala 65 kuna.

Mnoštvo je ljudi brzo saznalo za grešku te su putem WhatsAppa krenuli dijeliti link web shopa.

SKUPLJALI IH BEZ PRISTANKA Skupi 'kolačići': Microsoft mora platiti 60 milijuna eura kazne

- Link sam odmah poslao prijateljima tako da su i oni uspjeli kupiti super stvari. Prijateljica je majicu platila 30, a hoodicu 70. Još jedna je za muža kupila pet kratkih majici, svaka po 30 kuna te komplet trenirke za 95- dodaje.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • baba strumpf 25.12.2022.

    Istina to je realna cijena

  • Spasioc 25.12.2022.

    Jako bitno! Konzumentski kreten samo radi dobru reklamu brendovima koji su nekada i vrijedili para, dok danas svatko iole ozbiljan zaobilazi preskupe kineske krpice u širokom luku

  • Antonio CRO 24.12.2022.

    Isti slučaj prije 30-ak dana.Web shop eMundia naručio klime po super cijeni , vratili uplaćeni novac i odbili isporuku

Komentiraj...
Vidi sve komentare