To je to što me zanima!

Nikica Valentić oštro poručio Oreškoviću: Reži 20 milijardi

Takvim bi potezom Hrvatska ušla u suficit i u dolinu suza. Nikica Valentić smatra da bi novi premijer morao odstupiti ako odmah ne bude imao snage za takav potez
Vidi originalni članak

Bivši premijer, autor poznatog Stabilizacijskog programa, Nikica Valentić smatra kako novi premijer Tihomir Orešković mora srezati proračun za 20 milijardi kuna. Bio bi to najveći proračunski rez svih vremena u Hrvatskoj. Takvim bi potezom Hrvatska ušla u suficit i u dolinu suza. Valentić smatra da bi novi premijer morao odstupiti ako odmah ne bude imao snage za takav potez. Ovu ideju Valentić zagovara već dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • serezzo2207 03.01.2016.

    Vidi ti njega on se javio za rezanje, on je porezao za privatne đepove nekih čelnika iz HDZ davno pa sad savjetuje svog zemu da to isto učini 2015.god.vide ti njega. Bolje je da sebe zreže.

  • stole123 02.01.2016.

    što se tiče valentića svima odobravam. ali rezovi su neizbježni tu je u pravu postoje agencije za koje nismo nikada ni čuli a na državnim su jaslama. to treba odmah srezati i masu drugih stvari koje su stvarno nepotrebne a osnovane su da bi se u njih uhljebila stranačka elita.

  • bajica1009 02.01.2016.

    U privatizaciji i mjesta premijera osigurao si firmu i posao kada je preuzeo posao firma je padala i padala i nestala sve što kaže laže jer nije bio u stanju svoju lako stečenu firmu održati to je još jedan u nizu velikih HDZ stručnjaka lažova kriminalaca i td......Zabi se u mišju rupu ratni profiteru da te se nečuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare