To je to što me zanima!

Nikki Haley obećava nastavak kampanje: 'Trump je prestar'

Trump ima uvjerljivo vodstvo u nacionalnim anketama, a njegovi su saveznici pojačali pritisak na Haley da odustane od utrke nakon što je izgubila u prva četiri natjecanja s velikom razlikom
Vidi originalni članak

Kandidatkinja za republikansku nominaciju Nikki Haley obećala je u utorak da će nastaviti sa svojom predsjedničkom kampanjom, rekavši da nema namjeru odustati uoči subotnjeg natjecanja u Južnoj Karolini.

DJEVOJKA OD MILIJARDU DOLARA Taylor Swift: Ona je tajno oružje Joea Bidena za rušenje Trumpa na predsjedničkim izborima

"Ne osjećam potrebu da priznam poraz i ne bojim se Trumpove osvete", rekla je u govoru u Greenvilleu u Južnoj Karolini, gdje se očekuje da će izgubiti od bivšeg predsjednika Donalda Trumpa na predizborima ovog vikenda u svojoj matičnoj državi.

Trump ima uvjerljivo vodstvo u nacionalnim anketama, a njegovi su saveznici pojačali pritisak na Haley da odustane od utrke nakon što je izgubila u prva četiri natjecanja s velikom razlikom.

TRUMP JE SIGURAN U USPJEH VIDEO Zlatna boja i američka zastava. Trump sad ima i liniju tenisica: Nisu nimalo jeftine...

Njezino inzistiranje da nastavi s kandidaturom za Bijelu kuću razljutilo je Trumpovu kampanju koja ju je ismijavala i prijetila da će isključiti donatore koji joj i dalje daju novac.

Tijekom svog govora u utorak, Haley je kritizirala Trumpa da je prestar, da unosi razdor i da je previše zaokupljen samim sobom da bi bio učinkovit vođa.

SUD ODLUČIO Trump dobio kaznu od 350 mil. dolara zbog financijske prevare

No naglasila je da s bivšim predsjednikom ima određen broj problema, dok ih s demokratskim predsjednikom Joeom Bidenom ima "bezbroj".

Republikanski predizbori u Južnoj Karolini održavaju se 24. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • simonairena 21.02.2024.

    A Biden je bas bio mlad u pubertetu jos🙄

  • Miške 21.02.2024.

    Kurva

  • Usora1 21.02.2024.

    njoj i bidenu je jedini spas sud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare