To je to što me zanima!

Niko Pulić cestom 'jurca' u ulozi vozača N. Vidoševića

Pulić Vidoševića poznaje 15 godina i kaže kako mu je davno predložio da će mu biti vozač kad jednom Vidošević uđe u predsjedničku kampanju
Vidi originalni članak

Naš automobilistički as Niko Pulić koji je tri puta bio prvak Europe u brdskim utrkama bit će službeni vozač predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića, potvrdila je Martina Sokač Saraga, glasnogovornica predsjedničkog kandidata.
- Pulić će s poslom krenuti s prvim danom službene kampanje za predsjedničke izbore. On se sam prijavio i u kampanji će volontirati - rekla je Sokač Saraga napominjući da 's pobjednikom idu do pobjede'. Pulić i Vidošević prijatelji su već 15 godina. Još 1999. Vidoševiću je automobilski as rekao da su njegove vozačke rukavice i vozilo spremni, te ga upitao kada kreću u predsjedničku kampanju. Izborom službenog vozača Vidošević je tako pokazao da voli brzu vožnju i da od nje ne namjerava odustati. Prije dva tjedna Vidošević je sa službenim vozačem jurio po Dalmatini i zaradio dvije kazne od 1000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_40687 02.10.2009.

    To je dokaz da se druži sa ljudima koji su nešto postigli, a to znači da je ambiciozan. Takva osoba je nama u ovome trenutku jedina dobrodošla.. Za razliku od sadašnjeg predsjednika koji se druži sa Raulom Castrom, Jovankom Broz i takvima (već sam se naježio), Nadan ima prijatelje koji gledaju naprijed i žele nešto napraviti sa ovom zemljom, a to su poduzetnici! Oni filuju ovaj proračun i bore se sa vlašću koja ih svim sredstvima želi ugušiti i dati u ruke strancima! Ali hrvatski radnik i poduzetnik su se i previše puta opekli na izboru vlasti, da bi i ovaj put učinili istu grešku.. Zato će izabrati onoga tko ih razumije i tko će zajedno s njima upregnuti ovu zemlju i zaprašiti naprijed!! Nadane drži se!!

  • sindi 02.10.2009.

    Krasnog prijatelja imas,lopova!!!vjerovatno nisi ni ti ništa bolji...

  • VoyagerOne 02.10.2009.

    Evo popune hrvatskog proračuna. Još par puta da Nadan iskešira po 1000-2000 kuna, pa nam komotno mogu ukinut harač!! :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare