To je to što me zanima!

Nikolić će tužiti CNN jer su ga proglasili Mladićem

Nadam se da CNN ima novca i da ih nije uhvatila financijska kriza. Vjeruje da zamjena s Mladićem nije slučajni propust već dio smišljene akcije
Vidi originalni članak

U tekstu o pretresu kuće i stanova Ratka Mladića CNN je prije dva dana objavio sliku predsjednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića. Fotografiju Nikolića potpisali su sa "Ratko Mladić je optužen za genocid pred Međunarodnim kaznenim sudom u Haagu". Nikolić je za srpski Press rekao da se nada da CNN ima dovoljno novaca jer ih planira tužiti.
- Što da vam kažem, nadam se da me poslije objavljivanja ove fotografije neće loviti razni lovci na glave, kako bi me prodali Haagu za pet milijuna dolara. Svi znaju da ja uvijek slobodno šećem - rekao je Nikolić, koji ne vjeruje da je u pitanju greška američke televizije.
- Vjerujem da je to smišljena akcija, jer se takvom servisu ne događaju ovakve neprofesionalnosti. Nadam se da CNN ima novca i da ih nije uhvatila financijska kriza. Na sudu će morati objasniti kako je moguće zamijeniti sliku Ratka Mladića i mene iz lanjske kampanje. Kojem sudu ću ih tužiti i koliku ću naknadu tražiti odlučit će odvjetnici profesionalci - rekao je Nikolić. Dodao je da je "ponosan" što su ga na CNN-u "izjednačili s Ratkom Mladićem", ali da će ih ipak tužiti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gatsby 06.12.2008.

    Ista gov** različito pakiranje !

  • colored 06.12.2008.

    ako je izjavio da je ponosan... onda zaista nema osnove za tužbu... i njega u zatvor u tom slučaju

  • Ivan_ST 06.12.2008.

    da da sve je smješteno hahaha, cili svit je protiv vas i to bez razloga. Četnici ste jedan i drugi, gorite u paklu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare