To je to što me zanima!

Nilski konj Nikica pobjegao iz zoo-a i šeta Podgoricom

Nikica teška dvije tone preplivala je ogradu svog kaveza pošto su ju poplavile obilne kiše. Vlasnik zoološkog vrta pričekt će malo prije nego ju ulovi
Vidi originalni članak

Nilski konj pobjegao je u utorak iz poplavljenog zoološkog vrta u Podgorici u Crnoj Gori. Šokirani mještani uočili su je kako se skiće oko njihovih kuća.
- Išao sam nahraniti svoje krave. Došao sam pred štalu i tamo uz ogradu vidio nilskog konja, koji je zbunjeno gledao u mene. Bio sam u šoku i strahu - rekao je Nikola Radović. Nilski konj Nikica je za bijeg iskoristila poplavu. Voda je toliko poplavila njezin kavez da je ona samo preplivala ogradu i tako se oslobodila. Nikica (11) navodno se uputila prema Skadarskom jezeru. Vlasnik privatnog zoološkog vrta Dragan Pejović kaže kako mještani nemaju razloga za paniku jer su te životinje vrlo miroljubive i plahe. Dodao je kako je Nikica u njegovom zoološkom vrtu živjela 9 godina i da nikada s njom nije imao problema. Pejović čeka da se voda iz Nikičinog kaveza povuče, pa će nilski konj, težak dvije tone, još neko vrijeme šetati mjestom. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nadut666 13.01.2010.

    nit su miroljubive nit su plahe životinje. Vlasnik ZOO vrta nek se pokopa jer nema pojma što mu šeta po selima tamo

  • loui 13.01.2010.

    nevidljiv_ca da ipak ti malo sporije čitaš??? U naslovu piše da ima devet tona, a na kraju da ima 2 tone!

  • crazy_sale 13.01.2010.

    ljudi objasnite mi nešto,jer ne kužim....u početku članka piše da je teška 9 tona,a na kraju da je teška 2 tone????

Komentiraj...
Vidi sve komentare