To je to što me zanima!

'Nisam ja kriv za poplave već gradonačelnik Jambo'

Stipe Gabrić Jambo predsjednika Sabora Luku Bebića krivi jer nije 1972. godine kao čelnik tadašnje općine Metković dao sagraditi nasip...
Vidi originalni članak

Predsjednik sabora Luka Bebić nije ostao dužan gradonačelniku Metkovića Stipi Gabriću Jambi koji je izjavio da je upravo Bebić kriv za poplave na području Neretve. Jambo Bebića krivi jer nije 1972. godine kao čelnik tadašnje općine Metković dao sagraditi nasip. Bebić negira sve Jambine optužbe. Poslao je i pismo građanima Metkovića te ih upozorava da je Jambo u svom mandatu često obećavao realizaciju tog projekta. Luka Bebić je podsjetio i da je 1975. godine smijenjen s mjsta predsjednika općine, a da 1990. odlazi u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Rado Wolf 20.01.2010.

    Druže Tito naravno da se bolje živjelo,sad gledaj big brother i minus na računima ,,misliš da se mi pitamo nešto.Tvoje ime dovoljno govori o tvojoj nostalgiji.

  • Zeljk0 15.01.2010.

    ja bi Josipoviću dao sve ovlasti da hapsi sve živo i mrtvo što je god ukralo i djetetu žvake..............

  • llcool 15.01.2010.

    potpisujem boki1961... a i vi novinari ste mogli ovu temu malo istražiti i tražiti izjave od tih silnih direktora a ne nas šopati sa informacija o kojekakvim mačkama i tzv. poznatim kompleksašima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare