To je to što me zanima!

'Nisam radio ništa krivo i nisam naštetio HDZ-u. Vjerujem da ću na sudu dokazati nevinost'

Sabor je Puljašiću ukinuo imunitet sa 123 glasa za i dva suzdržana i to kako bi se mogao nastaviti kazneni postupka iz 2018. godine. Zastupnik HDZ-a i gradonačelnik Požege vjeruje u pravosudni sustav.
Vidi originalni članak

Nakon što mu je Sabor ukinuo imunitet za kazneni postupak iz 2018. godine za koji mu je ove godine potvrđena optužnica, gradonačelnik Požege i zastupnik Darko Puljašić (HDZ) kazao je da će deset dana učenici Osnovne škole Dobriše Cesarića dobiti potpuno opremljenu dvoranu za sport i tako biti u ravnopravnom položaj s ostalim učenicima u Hrvatskoj, koji imaju takav objekt.

8

- Stvar se dogodila 2017. i ja sam zapravo zadovoljan da to ide u sudski postupak gdje mogu dokazati apsolutno svoju nevinost, ali i ljudi koji su to sa mnom radili. Vjerujem u pravosudni sustav. Pokazat će se da je Grad Požega i svi moji suradnici odradili posao u skladu sa zakonom i poboljšali uvjete djeci osnovnoškolaca, gdje ni jedna osnovna škola nije imala dvoranu - kazao je.

Puljašić smatra da ovime nije naštetio stranci, jer tvrdi, nije radio ništa krivo. 

AFERA JANAF Skinuli imunitet zastupnicima Draženu Barišiću i Vinku Grgiću!

Sabor je Puljašiću ukinuo imunitet sa 123 glasa za i dva suzdržana i to kako bi se mogao nastaviti kazneni postupka iz 2018. godine. Optužnica koja ga tereti za krivotvorenje poslovne isprave, kazneno djelo protiv gospodarstva i subvencijske prevare potvrđena je 15. srpnja ove godine odnosno prije početka saborskog mandata, a Puljašić je 22. srpnja prisegnuo na zastupničku dužnost te je zato bilo potrebno ukinuti mu imunitet.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • cenzurirana sloboda 19.09.2020.

    Zanimljivo kako svaki adz optuzenik kaze kako nije ostetio adz i "ugled" te sekte , a nikad se niti jedan adz optuzenik nije rekao kako nije ostetio RH . Sve je jasno .

  • jošsmotu 18.09.2020.

    ubojica dječijeg lica.. poštenjačinaaaaa

  • crna mačka 18.09.2020.

    I ako jesi / nek si .

Komentiraj...
Vidi sve komentare