To je to što me zanima!

'Nisam rekla da su naši vojnici u Afganistanu topovsko meso'

To se nažalost u javnosti tako percipira. Daleko od toga. Iznimno sam ponosna na njih u Afganistanu jer vidim da taj posao rade sa srcem, kaže Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja HDZ-a na predstojećim predsjedničkim izborima, u sklopu kampanje za predsjednicu Republike Hrvatske obišla je  u ponedjeljak  Dalmatinsku zagoru. Povodom blagdana sv. Mihovila i Jeronima bila je na misnom slavlju i sastala se s biračima u Trilju. Tom je prigodom opovrgla da je nedavno izjavila na svečanosti osnivanja Zajednice branitelja HDZ-a Gojko Šušak Grada Zagreba kako su "hrvatski vojnici topovska hrana u Afganistanu".

Nisam to rekla, nego da se to u javnosti često tako percipira. Daleko od toga, iznimno sam ponosna na njih jer vidim da te poslove rade sa srcem, a to je uostalom i njihov poziv. Posebno sam ponosna jer su doista vrhunski profesionalci i ne samo da obavljaju zadaće, već uspijevaju uspostaviti posebne kontakte s lokalnim stanovništvom – kazala je Grabar Kitarović.

Smatra kako su hrvatski vojnici spremni i na novu misiju, ako tako Hrvatska odluči. 

Veliki broj napušta aktivnu službu I odlazi u Afganistan raditi iz raznih razloga, a to su i materijalni uvjeti na kojima moramo poraditi – rekla je Grabar Kitarović.

Nakon Trilja  HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu države, prošetala se gospodarskom zonom u obližnjim Čaporica, a obilazak je završila u poslovnoj zoni Podi u Dugopolju.

Idi na 24sata

Komentari 274

  • ben hur panonius 01.10.2014.

    njena Grozdana je zakon,pozdrav Donjem Jelenju,,

  • Josip Prnjak 30.09.2014.

    Samo nas novi mladi školovani ljudi bez politike mogu izvuči iz krize.

  • pravoipravicaibezfaksa 30.09.2014.

    ...nije rekla i gotovo, zamislite! Kolindica ne laže i gotovo, zamislite! Idemo onda tužiti novinara koji je napisao tvoju verziju govora, draga kolindice, a nas čitaoce krivo izvijestio pa sada mi imamo loše mišljenje o tebi i nećemo ti dati svoj glas... tako je, na sud po istinu i pravdu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare