To je to što me zanima!

"Nisam ubio pjevačicu Jelenu, odmah sam sumnjao na muža"

Srbija: Nebojša Rojko Vihor je pobjegao iz Srbije u BiH. Tamo je uhićen u petak. Sumnjičili su ga za smrt pjevačice Jelena Marjanović. Prošao je poligraf i pušten je
Vidi originalni članak

Policija u Srbiji je ispitala i pustila Nebojšu Rojka kojeg su sumnjičili za smrt pjevačice Jelene Marjanović. Nebojša Rojko Vihor je predan policiji Srbije u ponedjeljak. On je pobjegao u Brčko u kuću svoje bake gdje se skrivao. Uhićen je u petak. Vihor je objasnio da ga je policija u Srbiji ispitala i da je prošao poligraf. Rekao je i da se policija prema njemu odnosila korektno.

Rekao je i da ne poznaje Jelenu niti njezinog supruga Zorana. U BiH je pobjegao jer se bojao da će ga policija optužiti za zločin koji nije učinio. Naime, Vihoru je zbog kaznenog djela koje je prije učinio ostalo odležati još godinu i pol zatvora. Kada je čuo da ga sumnjiče za ubojstvo, prestrašio se i pobjegao.
- Ljudi, nije svejedno. Drugačije je kada te terete zbog nekih stvari nelegalnih, ali ovdje je u pitanju ubojstvo. Ja to nikada ne bih mogao učiniti - rekao je Vihor za Telegraf.  Na pitanje kako komentira navode da je Jelenin suprug Zoran glavni osumnjičeni, samo je kratko rekao: "Odmah sam to rekao, čim sam čuo". 

Podsjetimo, Jelena Marjanović je ubijena prošle subote nakon što je otišla trčati nasipom. Mrtvu pjevačicu su pronašli na nasipu u Crveniki dan kasnije. Policija je sumnjičila i njezinog supruga Zorana. Ispitvali su ga i prošao je poligraf te je pušten. Mediji u Srbiji javljaju da forenzičari i dalje pretražuju nasip i pronašli su čizmu nedaleko mjesta gdje je nađeno mrtvo tijelo pjevačice.

Muž Zoran: Sakrio sam Jelenine slike zbog kćeri

Zoran Marjanović, muž ubijene Jelene, je u intervjuu za Blic rekao kako je sakrio sve slike svoje supruge i sve što bi njihovu kćer podsjećalo na majku. Zoran je rekao i da će uskoro na mjestu gdje je pronađeno tijelo Jelen postaviti spomen-ploču. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Judita👥 13.04.2016.

    ne vjerujem da je muž ubio ili dao ubiti , eto.!prejednostavno bi bilo

  • belizagrebgrad 13.04.2016.

    Sramota o čemu vi pišete, jadnici bjednici,manjinci.

  • CROATIAN FIGHTER 13.04.2016.

    Dokle više vijesti o srbskoj pjevačici ! NE zanima nas ništa iz srbije !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare